Καλαφατάκης: Προσοχή στην ψυχολογία τους

Την πρώτη του νίκη στην Α1 θα επιδιώξει να πάρει ο ΚΑΟΔ στη Ρόδο κόντρα στον Κολοσσό, με τον τεχνικό της ομάδας, πάντως, Γιώργο Καλαφατάκη να περοειδοποιεί για την εξαιρετική κατάσταση, στην οποία βρίσκονται οι ροδίτες.

"Για εμάς είναι ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα, που έρχεται από νίκη επί του ’ρη μέσα στο Αλεξάνδρειο. Αυτό σημαίνει πως πέρα από τη δυναμικότητα θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την ανεβασμένη ψυχολογία

των παικτών του Κολοσσού.

"Θα προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στον προηγούμενο εκτός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, και να συνεχίσουμε τη βελτίωση που δείξαμε με τον Παναθηναϊκό. Είμαστε νέα ομάδα και κάθε αγώνας αποτελεί κρίκο στην ομοιογένεια που πρέπει να αποκτήσουμε", είπε ο Καλαφατάκης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Από την πλευρά του, ο Ντράγκαν Τσέρανιτς, συμπλήρωσε: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Κολοσσός είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δυνατή έδρα. Έχω παίξει εκεί και χαίρομαι που θα συναντήσω παλιούς φίλους. Έχω ευχάρισατες αναμνήσεις από τη συμπεριφορά του κόσμου. Είμαστε έτοιμοι και ελπίζω σε ένα καλό αποτέλεσμα".

Keywords
Τυχαία Θέματα