Φραγκιάς: Ενέργεια και συγκέντρωση

Επειτα από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ο Κολοσσός Ρόδου υποδέχεται τον ΚΑΟΔ, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1. Για το παιχνίδι μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Φραγκιάς, που ζήτησε για ακόμα μια φορά την συμπαράσταση του κόσμου για κάνει ο Κολοσσός το τρία στα τρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο έλληνας τεχνικός:
"Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να έχουμε ενέργεια και συγκέντρωση και στα 40 λεπτά, απέναντι

σε μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, όπως είναι ο Κ.Α.Ο.Δ. Αν έχουμε αυτά τα στοιχεία, θα αποκτήσουμε τον πάνω χέρι στην υπόθεση- νίκη. Για μας η επιτυχία αποτελεί μονόδρομο, αφού μόνο αν κερδίσουμε, θα έχει αντίκρισμα η νίκη μας στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον ’ρη.

"Περιμένω από τους Ροδίτες φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να συμπαρασταθούν στην ομάδα, στην πολύ δύσκολη προσπάθεια που κάνει τη φετινή περίοδο. Παράλληλα να τους ανταμείψει για τη νίκη στη Θεσσαλονίκη αλλά και για τη σκληρή δουλειά που κάνουν σε καθημερινή βάση. Ο Κ.Α.Ο.Δ. έχει καλούς παίκτες, Έλληνες και ξένους. Διαθέτει έμπειρους αθλητές αλλά και παιδιά που βγάζουν ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι τους. Εμείς έχουμε δείξει ότι τα πάντα ξεκινούν από την άμυνα και εκεί θα ρίξουμε το μεγαλύτερο βάρος".

Ο Ρούμπιν Μπόικιν πρόσθεσε: "Είναι ένα παιχνίδι εντός έδρας, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε. Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, αλλά θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στη συνέχεια. Είμαστε καλά μεταξύ μας και θα πρέπει να παίξουμε δυνατά για να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Έχουμε καλή ομάδα και δουλεύουμε σκληρά, οπότε πρέπει να ακούσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας.

"Οι φίλαθλοι του Κολοσσού είναι εκπληκτικοί και τους περιμένουμε ξανά στο γήπεδο. Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο μας βοήθησαν σημαντικά και θέλω να γίνει το ίδιο την Κυριακή. Μας αρέσει να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο, γιατί ο κόσμος σε βοήθεια από την πλευρά του να κερδίσεις. Ο Κ.Α.Ο.Δ. είναι καλή ομάδα και θέλει προσοχή. Πιστεύω όμως ότι αν παίξουμε καλά θα κερδίσουμε τους αντιπάλους μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα