Ιβκοβιτς: Κέρδισαν δίκαια

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς είχε παράπονα από την απόδοση των παικτών του και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Παναθηναϊκού. Αλλωστε, σύμφωνα με τον Ντούντα, ο Ολυμπιακός δεν εφάρμοσε το πλάνο που είχε καταστρώσει πριν από το μεγάλο ντέρμπι.

"Όπως ξέρουμε την κατάσταση των ντέρμπι, μπορώ να πω πως σήμερα κέρδισε ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και αυτό ήταν ένα πολύ μεγάλο κέρδος. Το παιχνίδι δεν ήταν στο επίπεδο

που μπορούν να παίξουν οι δύο ομάδες, αλλά θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια", είπε αρχικά ο Ιβκοβιτς και συνέχισε:

"Εγώ προετοίμασα το παιχνίδι, μιλώντας για την ομάδα που έχω και έχει νέους παίκτες που έπαιξαν για πρώτη φορά σε ντέρμπι, διαλέγοντας τους παίκτες που έπρεπε για τα τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια που είχαμε σε επτά μέρες. Ετοιμάσαμε ένα παιχνίδι με ελάχιστες λεπτομέρειες. Για πρώτη φορά δεν κάναμε πρωινή προπόνηση και έχω ένα παράπονο ότι δεν δείξαμε την ενέργεια που έπρεπε σαν ομάδα. Χάσαμε δίκαια και τα δύο πρώτα δεκάλεπτα, είχαμε 1/14 τρίποντα κι αυτό μας κόστισε".

Για το δεύτερο ημίχρονο ο Ιβκοβιτς ανέφερε: "Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, είχαμε καλύτερα ποσοστά και διαβάσαμε πιο σωστά το παιχνίδι. Κερδίσαμε δύο δεκάλεπτα, βρήκαμε καλύτερο ρυθμό όμως αυτό δεν έφτανε. Όπως σας είπα, ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια".

Keywords
Τυχαία Θέματα