Πρόμπιερζ: Η νίκη αποτελεί ένα βήμα

Ο Αρης πέτυχε τη πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα και ο Μίχαλ Πρόμπιερζ πήρε επίσης μια βαθιά ανάσα μετά το σπουδαίο διπλό της ομάδας του στη Κρήτη. Ο Πολωνός προπονητής αναφέρθηκε στην βελτιωμένη εικόνα της ομάδας του, τονίζοντας ότι οι παίκτες του είχαν καρδιά στις αντιδράσεις τους, αλλά και καλή οργάνωση.

"Η ομάδα είχε καρδιά κι αυτό φάνηκε κυρίως στις στημένες φάσεις. Είχαμε επίσης καλή οργάνωση και θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου διότι

βάσει του scouting που είχε γίνει, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες του αγώνα", είπε ο Πρόμπιερζε για να συμπληρώσει:

"Το σημαντικότερο για μένα ήταν ότι δείξαμε χαρακτήρα, καθώς επίσης και πως ως ομάδα μπορούμε να χτίσουμε πολλά σε ότι αφορά την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Εχουμε πολλά ακόμη στα οποία πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό το παιχνίδι για μένα αποτελεί ένα βήμα και όχι κάτι παραπάνω".

Ο Πρόμπιερζ ρωτήθηκε για την διαιτησία τονίζοντας ότι "όπως και στη ζωή έτσι και στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν και αδικίες", για να καταλήξει για την επιλογή του Γιαννιώτα.

"Από τη πρώτη στιγμή διέκρινα ότι είναι καλός παίκτης, αλλά πρέπει να βελτιωθεί σε πολλούς τομείς. Είναι νέος, πρέπει να δουλέψει, αλλά μαθαίνει γρήγορα και αντιλαμβάνεται αυτά που του ζητάω. Υπάρχουν όμως κι άλλοι παίκτες που έχουν ποιότητα και θα τους δώσω ευκαιρίες στη διάρκεια της χρονιάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα