Επιτέλους νίκη για ΠΑΟΚ

21:45 20/11/2011 - Πηγή: AEK365

Την πρώτη του νίκη έπειτα από πέντε αγωνιστικές πέτυχε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα εύκολο βράδυ απέναντι στον Παναιτωλικό επικρατώντας με 3-0, παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο. Σκόρερ για τους «ασπρόμαυρους» ήταν οι Βιεϊρίνια (7') με πέναλτι, Παπάζογλου (53') και Σπαντάσιο (55').

Το ματς

Α' ημίχρονο

Δυνατά μπήκε στο ματς ο ΠΑΟΚ ο οποίος προηγήθηκε μόλις στο 7ο λεπτό με τον Βιεϊρίνια με εκτέλεση πέναλτι.

Ο Άντι έκανε χέρι μέσα στην περιοχή αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες. Στη συνέχεια ήρθε καταιγισμός ευκαιριών από τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο άλλοτε ο Μπλάζιτς και άλλοτε η αστοχία κράτησαν το 1-0 στο πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα, με τον Παναιτωλικό να μην μπορεί να αντιδράσει. Μοναδική ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τους Αγρινιώτες ήταν η φάση του 42ου λεπτού με τον Καμαρά να αστοχεί σε τετ-α-τετ. Το ημίχρονο έληξε με τον ΠΑΟΚ να είναι μπροστά στο σκορ και να έχει ένα «γεμάτο» από ευκαιρίες πρώτο μέρος, αλλά να μην μπορεί να το εκμεταλλευτεί.

Β' ημίχρονο

Ακόμα πιο δυνατά μπήκε στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ, ο οποίος μέσα σε 10 λεπτά έβαλε δύο γκολ μετατρέποντας το 1-0 σε 3-0 στον 55' με τους Παπάζογλου και Σπαντάσιο να σκοράρουν με διαφορά 2 λεπτών. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό τους και οι ευκαιρίες τους μειώθηκαν. Το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, με τους δύο τεχνικούς να ξεκουράζουν τους παίκτες τους με αλλαγες.

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Φωτάκης, Σπαντάτσιο, Σαλπιγγίδης (62' Γεωργιάδης), Βιεϊρίνια (76' Ρομπέρ), Παπάζογλου (62' Αθανασιάδης).


Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρομάνος, Κούσας (62' Μουμίν), Ρότσα, Θεοδωρίδης (72' Παλαιολόγος), Μπουμάλ, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Αντι, Καμαρά (63' Μπαμόγκο).

Keywords
Τυχαία Θέματα