Η Λίβερπουλ επικράτησε 2-1 της Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League

Η Λίβερπουλ έφυγε με το διπλό από το Στάμφορντ Μπριτζ, επικρατώντας 2-1 της Τσέλσι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Μάξι Ροντρίγκεζ και Τζόνσον πέτυχαν τα γκολ των reds, ενώ είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Στάριτζ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν στο 34' να ανοίξουν το σκορ στο Στάμφορντ Μπριτζ,

μετά από τραγικό λάθος του Μίκελ. Ο Ανταμ πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Μίκελ, ο Μπέλαμι έγινε κάτοχος της μπάλας, συνεργάστηκε άψογα με τον Σουάρεζ και έβγαλε σε ιδανική θέση τον Μάξι Ροντρίγκεζ, ο οποίος πλάσαρε τον Τσεχ και έκανε το 1-0 για την Λίβερπουλ.

Στην συνέχεια, οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης και δικαιώθηκαν στο 55'. Ο Μαλουντά επιχείρησε μία σέντρα-σουτ, η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Στάριτζ, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει σε 1-1 για τους μπλε.

Ωστόσο, την τελευταία λέξη στο ντέρμπι την είπε η Λίβερπουλ, τρία λεπτά πριν την εκπνοή των 90'. Ο Τζόνσον έκανε ωραία ατομική προσπάθεια, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον Τσεχ και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Νταλγκλίς, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα