Ούμπιντες: Αδικη η αποβολή μου!

Ηταν το πρώτο θύμα της κάκιστης διαιτησίας του Μήτσιου στην Κρήτη. Ο λόγος για τον Χαβιέ Ούμπιντες ο οποίος αποβλήθηκε αδικαιολόγητα από τον διαιτητή της αναμέτρησης στη Κρήτη και μετά το παιχνίδι κατέθεσε τα παράπονά του.

"Η πρώτη κίτρινη ήταν πραγματικά σωστά και μάλιστα σήκωσα το χέρι μου, πριν καν μου τη δώσει, γιατί ήταν δικαιολογημένη. Στη δεύτερη, δεν έχω κάνει κάποια παράβαση (σ. σ. το με γυμνό μάτι φάνηκε το θέατρο

του Παπουλή), δεν ακούμπησα τον αντίπαλό μου. Ηταν μια άδικη αποβολή κι αυτό που του είπα είναι να δει το λάθος του το βράδυ, στη τηλεόραση", είπε ο Ούμπιντες.

Βέβαια, ο Μήτσιος μάλλον θα αισθανθεί πολύ άβολα όταν γενικότερα δει το παιχνίδι και διαπιστώσει τις αμέτρητες λανθασμένες υποδείξεις του.

Ο Ούμπιντες αναφέρθηκε και στη ψυχολογική σημασία της νίκης, λέγοντας ότι "πήραμε τρεις βαθμούς αφού τρέξαμε και παλέψαμε πολύ σκληρά. Ο ΟΦΗ είναι φορμαρισμένος, παίξαμε επίσης σε ένα δύσκολο γήπεδο, αλλά για μας ήταν αναγκαίο να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Είναι αλήθεια ότι φεύγει ένα βάρος από πάνω μας και μπορούμε πλέον να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα