Τα... αγκάθια και τα... λουλούδια του Κωστένογλου

Ενότητα και συνεργασία μεταξύ των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας για να βαδίσει η ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών ζήτησε από τους παίκτες της ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου, ο οποίος τους έφερε ως παράδειγμα τα... αγκάθια και τα... λουλούδια!

"Νικήσαμε ένα παιχνίδι που έπρεπε να το πάρουμε. Θα μας βοηθήσει. Ημασταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά πρέπει να διορθώσουμε ακόμα πολλά. Σήμερα θα κάνουμε χαλαρή προπόνηση και από αύριο θα δουλέψουμε συγκεκριμένα για το ματς με τον Λεβαδειακό", ανέφερε αρχικά

στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ο Κωστένογλου τους έφερε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, λέγοντάς τους: "Θέλω να συνεργάζεστε καλά μεταξύ σας. Να έχουμε καλή διάθεση μεταξύ μας. Ξέρω καλά στην ζωή ότι αν ποτίζεις αγκάθια, θα βγαίνουν αγκάθια. Αν ποτίζεις λουλούδια, θα βγαίνουν λουλούδια"!

Κλείνοντας, ο 41χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν αλλά ζήτησε απ' όλους να τα αφήσουν στην άκρη και να συνεχίσουν την σκληρή δουλειά: "Ξέρω ότι έχουμε πολλά προβλήματα, αλλά θέλω να έχουμε διάθεση όταν δουλεύουμε για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Να είμαστε όλοι μαζί και στα καλά και στα άσχημα. Είναι σημαντικό το ματς με τον Λεβαδειακό και πρέπει να κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα