Χάμιλτον: Να κλείσω το 2011 με νίκη και στη Βραζιλία

Η επικράτηση στο GP Αμπου Ντάμπι άνοιξε την όρεξη στον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος φιλοδοξεί να τελειώσει τη φετινή παρουσία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 με μία ακόμα επιτυχία, στη Βραζιλία.

"Η νίκη στο Αμπου Ντάμπι την περασμένη εβδομάδα ήταν ένα φανταστικό συναίσθημα και με έκανε ακόμη πιο αποφασισμένο να ολοκληρώσω τη σεζόν 2011 με νίκη", τόνισε ο πιλότος της McLaren.

"Θα ήταν πολύ ωραίο να πάω στη χειμερινή διακοπή έχοντας κερδίσει άλλον έναν αγώνα, οπότε αυτός θα

είναι ο στόχος μου την επόμενη εβδομάδα.

"Το Ιντερλάγκος είναι η πίστα όπου και εγώ και ο Τζένσον κερδίσαμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, άρα πάντα θα υπάρχουν καλές αναμνήσεις για μας από εκεί.

"Φέτος που και οι δύο τίτλοι έχουν κριθεί, θέλω να απολαύσω τον αγώνα. Πιστεύω ότι έχουμε το μονοθέσιο που μπορεί να κάνει και πάλι τη διαφορά και ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε στο Αμπου Ντάμπι".

Ο Τζένσον Μπάτον δήλωσε από την πλευρά του, ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς: "Νομίζω ότι αποδείξαμε στο Αμπου Ντάμπι ότι η McLaren εξακολουθεί να θέλει να κερδίζει κούρσες, παρότι και τα δύο πρωταθλήματα έχουν κριθεί.

"Σίγουρα είμαι αποφασισμένος να κερδίσω το τέταρτό μου GP μέσα στη σεζόν, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να δώσω μάχη μέχρι και τον τελευταίο γύρο του τελευταίου αγώνα".

Οι Χάμιλτον και Μπάτον μετρούν από τρεις νίκες φέτος, όμως ο τελευταίος έχει ήδη εξασφαλίσει ότι θα τερματίσει πιο ψηλά από τον team mate του στο πρωτάθλημα οδηγών.

Keywords
Τυχαία Θέματα