"X" με γκολ στο Ζερλάν

Χαίρετε, κύριοι. Μετα το (αδιάφορο στοιχηματικά) διάλειμμα των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε σε... κανονικούς ρυθμούς ΠΣΚ με φουλ πρόγραμμα σε όλα τα πρωταθλήματα.

Βέβαια, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι ομάδες προέρχονται από δεκαπενθήμερη διακοπή. Ειδικότερα, θα πρέπει να... κοσκινίσουμε καλά αυτές, οι οποίες έχουν στα ρόστερ τους πολλούς διεθνείς, που στο διάστημα αυτό "φορτώθηκαν" με δύο ματς και ταξίδια.

Πάμε στα σημερινά. Ξεκινάμε με την αγαπημένη μου Zweiteliga, από την οποία έχω κυκλώσει δύο οver 2,5. Το πρώτο είναι το... προφανές, αυτό ανάμεσα σε Ινγκολσταντ

και Μόναχο 1860. Πρόκειται για τις δύο ομάδες με τα περισσότερα +2,5 γκολ στην κατηγορία, οπότε είναι λογικό σε όλες τις εταιρείες να είναι χαμηλή η τιμή του. Οσοι θέλουν ας ρισκάρουν, ας εξετάσουν τις πιθανότητες επαλήθευσης του 4-6 γκολ, που σαφώς και πληρώνει πολύ καλύτερα απ' ό,τι η επιλογή του over.

Το δεύτερο +2,5 είναι αυτό στην αναμέτρηση της Ντούσιμπουργκ με την Μπραουνσβάιγκ, που πληρώνει 1,72 στον ΟΠΑΠ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τέσσερα σερί over, ενώ οι φιλοξενούμενοι συνήθως σκοράρουν μακριά από το γήπεδό τους.

Συνεχίζοντας, κάνω στάση στο ματς της Ligue 1 ανάμεσα σε Λιόν και Ρεν. Θα πάω με το GG, διότι θεωρώ ότι το 1,70 αποτελεί value bet και εξηγούμε: Αν υποθέσουμε πως η Λιόν θα σκοράρει, τότε μας μένει ένα γκολ από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι διαθέτουν την καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στην κατηγορία με 13 γκολ σε επτά ματς.

Από το συγκεκριμένο ματς, όσοι παίζουν με βασικό κριτήριο την παράδοση, να μην αγνοήσουν το σημείο... Χ. Στα ματς των δύο ομάδων στο Ζερλάν έχει εμφανιστεί πέντε συνεχόμενες (!) φορές η ισοπαλία, τις τέσσερις τελευταίες μάλιστα με σκορ 1-1!

Κλείνω με το χαμηλό, αλλά εξαιρετικά πιθανό διπλό της Σταντάρ στη Λέουβεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα