Μαντσίνι: Εχει τελειώσει ο Τέβες

Μπορεί να έφυγε από την επικαιρότητα, αλλά το σήριαλ "Κάρλος Τέβες" δεν έχει τελειώσει ακόμα αφού ο Αργεντινός είναι τυπικά παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι πάντως δεν τον υπολογίζει για τη συνέχεια και δεν είχε κανένα πρόβλημα να το δηλώσει.

"Δεν γνωρίζω πότε θα δω τον Κάρλος ξανά. Ξέρω ότι βρίσκεται στην Αργεντινή αλλά δεν ξέρω τίποτα περισσότερο. Θεωρώ ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τον Κάρλος".

Εξάλλου ο Ιταλός μάνατζερ παραδέχτηκε ότι αν ο Τέβες είχε ζητήσει συγγνώμη, θα μπορούσε να σώσει την καριέρα του στη Σίτι.

"Ο καθένας μπορεί να κάνει ένα λάθος και τίποτα δεν είναι ανεπανόρθωτο. Θα ήταν αρκετό να απολογηθεί για να τελειώσει η υπόθεση. Εκείνος δεν τον ήθελε".

Ανανέωση για Ζαμπαλέτα, Τζόνσον
Ο Τέβες μπορεί να αποτελεί ουσιαστικά ξένο σώμα, αλλά η Σίτι επιβεβαίωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, την ανανέωση των συμβολαίων του Πάμπλο Ζαμπαλέτα και του ’νταμ Τζόνσον.

Ο αργεντινός φουλ-μπακ επέκτεινε μέχρι το 2015 την παραμονή του στο Μάντσεστερ και ο άγγλος μεσοεπιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε νέο τετραετές συμβόλαιο που θα κρατήσει στους "πολίτες" έως το 2016.

Keywords
Τυχαία Θέματα