Ανησυχία (και) για Μιραλάς

Δεν τους θέλει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού η συμμετοχή των διεθνών τους σε αγώνες των εθνικών του ομάδων. Μετά τον Βασίλη Τοροσίδη, που έχει χτυπήσει ουκ ολίγες φορές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά και τον Ραφίκ Τζιμπούρ, που επέστρεψε από την Εθνική Αλγερίας με ενοχλήσεις στο γόνατό του, ήταν χθες (11/11) η σειρά του Κέβιν Μιραλάς

να... τρομάξει τους ερυθρόλευκους.

Στο 40ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης του Βελγίου με τη Ρουμανία, ο Γκοϊάν έπεσε άσχημα πάνω στον επιθετικό του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βγει εκτός αγωνιστικού χώρου, παραπονούμενος για ενοχλήσεις στο γόνατό του.

Το γεγονός βέβαια ότι συνέχισε μέχρι το 66' όταν και αντικαταστάθηκε από τον Ντεμπελέ είναι ενθαρρυντικό, αφού λογικά δεν θα έχει κάτι το σοβαρό, όμως και μόνο η τρομάρα που πήραν ξανά στο Λιμάνι... φτάνει και περισσεύει.

Σήμερα (12/11) θα γίνει γνωστό ακριβώς ποιο είναι το μέγεθος του τραυματισμού του, αν και λογικά θα αγωνιστεί και κόντρα στην Γαλλία την Τρίτη (15/11).

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα εδώ στη Λιέγη. Θα πρέπει να δουλέψω ακόμα για να βρω τους αυτοματισμούς με την ομάδα.

"Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω γιατί υπάρχουν πολλά ωραία πράγματα που μπορώ να κάνω με αυτήν την ομάδα", δήλωσε ο Μιραλάς μετά την αναμέτρηση με τη Ρουμανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα