Για το ρεκόρ ο Αθηναϊκός

Στο κλειστό της Εργάνης συγκεντρώνονται σήμερα (12/11) τα βλέμματα. Ο Αθηναϊκός φιλοξενεί τη ΦΕΑ και ετοιμάζεται να γράψει ιστορία!

Μετά την ισοφάριση, στόχος του συγκροτήματος του Γιώργου Ζευγώλη είναι η κατάρριψη του αήττητου ρεκόρ εντός των ελληνικών συνόρων, που είχε πετύχει ο Άρης το διάστημα 1985-1988, με 80 διαδοχικές νίκες. Με νίκη ο Αθηναϊκός θα φθάσει τις 81, περνώντας μόνος πρώτος στην κορυφή της λίστας. «Είναι μια αναμέτρηση

με ιδιαίτερη σημασία, καθώς με πιθανή νίκη θα πετύχουμε ρεκόρ σερί νικών στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Ζευγώλης.

«Το να καταρρίψουμε το ρεκόρ του Άρη είναι κάτι πολύ σημαντικό, συγκινητικό για εμάς και ταυτόχρονα απίστευτο. Παρότι αυτή η ομάδα είχε δείξει από την αρχή ότι είχε πολλές δυνατότητες, σε πρώτη φάση το αήττητο φαινόταν άπιαστο όνειρο όχι μόνο για εμάς, αλλά για όλες τις ομάδας. Είναι πάρα πολλές οι νίκες, αφού εδώ και τρία χρόνια δεν έχουμε χάσει αγώνα εντός των ελληνικών συνόρων. Είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, για αυτό και κάθε Σάββατο σε κάθε ματς πραγματικά νιώθω συγκινημένη που αποτελώ μέρος αυτής της μεγάλης επιτυχίας», ανέφερε από την πλευρά της η Κατερίνα Χαλικιά.

Το σημερινό (12/11) πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών:

Εργάνης 16.00 Αθηναϊκός - ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ Αποστολίδης,Στρέμπας (Χαρεμής)
Αγ. Δημητρίου (Ν) 18.00 Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πανιώνιος Παπαφωτίου, Μαραμής (Μακρίδης)
ΔΑΚ Καλαμαριάς 16.00 Απόλλων Καλαμαριάς - ΠΑΟΚ Τζιβελεκίδου, Θεοδώρου (Σκούλος)
Αλεξάνδρειο 16.00 Άρης - Απόλλων Πτολεμαΐδας Στ. Ταρενίδης, Σαλικίδης (Τζιοπάνος)
Στρέφη 16.00 Αστέρας Εξαρχείων - ΔΑΣΑΛ Παπαθανασίου, Διμπινούδης (Ευστρατίου)
Παναθηναϊκού 15.30 Παναθηναϊκός - Εσπερίδες Μπούκας, Ζακεστίδης (Πετράκης)

Keywords
Τυχαία Θέματα