Αντβοκαατ: Αρκετά δυνατή η Ελλάδα

Ικανοποιημένος από το τελικό 1-1 στο Καραϊσκάκη δήλωσε ο Ντικ Αντβοκαατ, που άφησε να εννοηθεί πως δεν θα ήθελε για αντίπαλο την Ελλάδα στην τελική φάση του EURO.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας:

"Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά, αλλά βάλαμε μόνο ένα γκολ, κάναμε λάθη στις αντεπιθέσεις, αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε

καλά. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα".

Για την Ελλάδα είπε: "Η Ελλάδα είναι αρκετά δυνατή ομάδα, έχουν παίξει δώδεκα επίσημα παιχνίδια χωρίς να χάσουν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν φοβόντουσαν".

Για τους νέους παίκτες της Ρωσίας που έπαιξαν: "Και οι δύο έχουν παίξει αρκετά καλά, όπως είπα η Ελλάδα είναι δυνατός αντίπαλος, οπότε χρειαζόταν αγώνας από εμάς".

Σε ερώτηση για τον Χολέμπας ανέφερε: "Θα ήθελα να σημειώσω πως παρατηρούσα την δική μου ομάδα και μπορώ να πω πως ο Χολέμπας δεν είναι μόνος, αγωνιζόταν σε μια ομάδα. Αλλά παρατηρούσα πιο πολύ την δική μου ομάδα".

Για την απόδοση της Ρωσίας: "Η Ελλάδα είναι πολύ δυνατή, αλλά εμείς έχουμε παίξει πολύ καλά στα σουτ και στα επόμενα παιχνίδια θα βελτιωθούμε περισσότερο".

Για το αν θα ήθελε και πάλι την Ελλάδα σε όμιλο του EURO είπε: "Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Το 2004 η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά και νομίζω πως η ομάδα της Κροατίας του ξέρει αυτό (σ.σ. η Κροατία ήταν στον προκριματικό όμιλο της Εθνικής)".

Τέλος σε ερώτηση για την συμμετοχή του Μπιλιαλετντίνοβ είπε: "Απλά ήθελα να αισθανθεί σαν μέλος της ομάδας".

Keywords
Τυχαία Θέματα