Σάντος: Απεχθανόμαστε την ήττα

Στη συνέχεια του αήττητου σερί, που διατηρεί ψηλά το ηθικό της ομάδας, στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ισόπαλου φιλικού με τη Ρωσία. Ο πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως οι έλληνες διεθνείς απεχθάνονται την ήττα και υποχρεούνται να αγωνίζονται όσο καλύτερα μπορούν, ακόμα και στα φιλικά, γιατί εκπροσωπούν τη χώρα.

Ο Σάντος δήλωσε ικανοποιημένος τόσο από τη συνολική προσπάθεια του β' ημιχρόνου, όσο και από το ντεμπούτο το Χοσέ Χολέμπας, ενώ ευχαρίστησε

τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη.

"Είμαι ικανοποιημένος που στην επανάληψη ήμασταν η γνωστή ομάδα. Ημασταν σφιχτοί στην άμυνα, ενώ είχαμε και αρκετά καλές επιθετικές ενέργειες. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης βέβαια", είπε αρχικά ο Σάντος, που στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Χολέμπας.

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Δεμ ξέρει τη γλώσσα και δεν έχει συνηθίσει τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μην είναι εξοικειωμένος με τους αυτοματισμούς. Ανέβαζε όμως την απόδοσή του σταδιακά και έδειξε πως έχει θέση στην εθνική".

Για τα γκολ, που δεν μέτρησαν και το δοκάρι του Γκέκα, δήλωσε: "Είναι σημαντικό να δημιουργείς ευκαιρίες. Εκπροσωπούμε την Ελλάδα, πρέπει να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό και δεν μπορούμε να μιλάμε για φιλικά. Αυτό είπα και στους παίκτες. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα, αλλά έπρεπε να δείξουμε και σεβασμό. Απεχθανόμαστε την ήττα και θέλουμε να κερδίζουμε παντού, δεν τα καταφέραμε σήμερα και συνεχίζουμε. Το καλό είναι πως δεν χάνουμε και κρατάμε ψηλά το ηθικό μας".

Οσο για την παρουσία των φιλάθλων είπε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, που βρέθηκε στο Καραϊσκάκη. Μας βοήθησε και σήμερα, η προσφορά του είναι πολύτιμη στις προσπάθειες της Εθνικής".

Keywords
Τυχαία Θέματα