Κινδύνεψε η Βούλα Παπαχρήστου!

Στο ΚΑΤ νοσηλεύονται η Βούλα Παπαχρήστου και ο συναθλητής της στην ΑΕΚ, Δημήτρης Χήνης, καθώς συγκρούστηκαν μεταξύ τους στην προπόνηση!

Οι δυο αθλητές της Ένωσης έτρεχαν με αντίθετη κατεύθυνση στο ταρτάν του Ολυμπιακού Σταδίου και βρισκόμενοι στο ίδιο κουλουάρ δεν πρόσεξαν ο ένας τον άλλον με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά και να πέσουν και οι δύο αναίσθητοι στο έδαφος.

Η Βούλα κινδύνευσε σοβαρά, αφού γύρισε η γλώσσα

της.

Η παρέμβαση των παρευρισκόντων ήταν άμεση και κατάφεραν να επαναφέρουν την ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ. Της έγινε αξονική τομογραφία για να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Η Βούλα Παπαχρήστου έχει ένα ραγισμένο χέρι και ράμματα στο κεφάλι. Ο νεαρός Δημήτρης Χήνης υπέστη βαριά θλάση και έχει μεταφερθεί και αυτός στο ΚΑΤ όπου του προσφέρονται οι πρώτες βοήθειες.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο έφορος Στίβου Δημήτρης Σταματιάδης και ο αδερφός του Κώστας - Γενικός Διευθυντής της ομάδας μπάσκετ και εξωδιοικητικό στέλεχος της Ερασιτεχνικής.

Ο Έφορος Δημήτρης Σταματιάδης δήλωσε στο aek-live.gr: "Ειλικρινά αυτό που είδαμε μπροστά στα μάτια μας δεν περιγράφεται. Τι να σας πω; Σα να βλέπαμε συγκρουόμενα. Με τέτοια δύναμη έπεσαν οι δυο αθλητές μας ο ένας πάνω στον άλλον. Δεν έχει ξαναγίνει. Το πάθος των αθλητών μας για να προετοιμαστούν όσο το δυνατό πιο έντονα μας έφερε σε αυτό το σημείο. Είμαστε κοντά στα παιδιά και στην Βούλα μας και στον Δημήτρη... Ξέρουμε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ αγωνιά. Όλα θα πάνε καλά όμως. Μακάρι τα παιδιά μας να ξεμπλέξουν γρήγορα από αυτή την απερίγραπτη περιπέτεια."

Keywords
Τυχαία Θέματα