Παπουτσάνης: Προτεραιότητα για το 2023 ο πυλώνας των επώνυμων προϊόντων

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ δημοσιοποίησε τα οικονομικά αποτελέσματα για τη χρήση του 2022. Κατέγραψε αύξηση διψήφια αύξηση (29%) του κύκλου εργασιών για 7η χρονιά, με τις πωλήσεις να ανέρχονται σε 70,8 εκατ. ευρώ έναντι 54,8 εκατ. ευρώ το 2021, επίσης αύξηση 36% στις εξαγωγές.

Ο Μενέλαος Τασόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ, σχολίασε ότι «η αύξηση των πωλήσεων ανήλθε σε 29% σε σχέση με το 2021, με το μισό περίπου να οφείλεται

σε αύξηση όγκου και το υπόλοιπο σε αύξηση τιμών πωλήσεων προκειμένου να καλυφθούν κατά το μεγαλύτερο μέρος οι αυξήσεις κόστους σε όλα τα επίπεδα».

Για το έτος 2023, ο πυλώνας των επώνυμων προϊόντων Παπουτσάνης αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και αναμένεται να ενισχυθεί, μέσω του εμπλουτισμού της γκάμας των προϊόντων, της διαφημιστικής υποστήριξης και της ενίσχυση της παρουσίας στα καταστήματα, καθώς και με την είσοδό μας σε νέες κατηγορίες με κύριο όχημα το Αρκάδι.

Ο τομέας των ξενοδοχειακών προϊόντων αναμένεται να αποτελέσει κύριο άξονα ανάπτυξης για την Παπουτσάνης. Τέλος, οι κατηγορίες παραγωγών για τρίτους και ειδικών σαπωνομαζών αναμένεται να συνεχίσουν την ανάπτυξή τους μέσω διεύρυνσης του πελατολογίου αλλά και ανάπτυξης συνθετικών σαπωνομαζών.

Keywords
Τυχαία Θέματα