Η Assembly ορίζει τον πρώτο της CEO Ευρώπης

Ο παγκόσμιος ψηφιακός οργανισμός μέσων ενημέρωσης Assembly της Stagwell προσέλαβε τον Matt Adams ως τον πρώτο του Διευθύνοντα Σύμβουλο στην Ευρώπη. Ο Adams εντάχθηκε απευθείας από την Brainlabs, όπου ήταν Global Chief Operating Officer τα τελευταία τρία χρόνια.

Τον περασμένο Οκτώβριο έγινε γνωστό ότι θα αποχωρούσε από την Brainlabs τον Μάρτιο. O ίδιος πρόκειται να επιβλέπει τις δραστηριότητες της Assembly

στην ηπειρωτική Ευρώπη και το Ηνωμένο Βασίλειο, δίνοντας έμφαση στην επιχειρηματική και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Τις ευρωπαϊκές δραστηριότητες της Assembly διηύθυνε προηγουμένως η Διευθύνουσα Σύμβουλος, Kate O’Keeffe, η οποία αποχώρησε από την επιχείρηση.

Επίσης, σημειώνεται πως όλοι οι περιφερειακοί Επικεφαλής θα αναφέρονται στον James Townsend, τον Global Chief Executive της Assembly και του Stagwell Brand x Performance Network. Ο Adams διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε διοικητικά κλιμάκια.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Matt στη Assembly, όπου θα ηγηθεί της ευρωπαϊκής μας επιχείρησης. Ξέρει πώς να ξεκλειδώνει το δυναμικό των ομάδων του, να παρέχει αξία στους πελάτες και να δημιουργεί στρατηγικές για την προώθηση της επιτυχίας», δήλωσε ο Townsend.

(Πηγή: Campaign)

Keywords
Τυχαία Θέματα