Απεβίωσε η Μ. Λαζαρίμου

Θλίψη έφερε στην αγορά επικοινωνίας η είδηση για την απώλεια της Μαρίας Λαζαρίμου, η οποία «έφυγε» χθες αιφνιδίως από τη ζωή. Έμπειρο και αγαπητό στέλεχος, δραστηριοποιήθηκε στην αγορά της επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων για περισσότερα από 40 χρόνια.

Υπήρξε εκ των ιδρυτικών στελεχών της Advocate/Burson-Marsteller στην Ελλάδα, όπου διατήρησε και τη θέση της Διευθύνουσας Συμβούλου για πολλά χρόνια. Από τον Απρίλιο του 2021 ως σήμερα εκτελούσε καθήκοντα Communications Manager στην ElvalHalcor SA.

Η Μαρία Λαζαρίμου ξεκίνησε την καριέρα της από τον ΣΕΒ το 1982 ως υπεύθυνη Γραφείου Διεθνών Οργανισμών και Σχέσεων με την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και συνέχισε στην πλευρά των διαφημιστικών εταιρειών, συνεργαζόμενη με εταιρείες όπως Alector, Olympic/DDB και Geo-Young & Rubicam.

Διατέλεσε Διευθύνουσα Σύμβουλος της εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων The PR Team και τo 2002, συμμετείχε στην ίδρυση της Advocate/Burson-Marsteller, εταιρείας-μέλους του PRC Group The Management House, όπου ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου.

Στη διάρκεια της καριέρας της δραστηριοποιήθηκε έντονα και σε θεσμικό επίπεδο, έχοντας διατελέσει Γενική Γραμματέας και Αντιπρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τομέα PR της ΕΔΕΕ και μέλος του Συμβουλίου Ψηφιακής Επικοινωνίας της ΕΔΕΕ. Yπήρξε επί σειρά ετών εκπρόσωπος του τομέα PR της ΕΔΕΕ στην ICCO (International Communications Consultancy Organization). Ήταν επίσης Μέλος ΔΣ του Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα