Event Awards 2022: Έλαμψαν η καινοτομία και η δημιουργικότητα!

Παρουσία 380 στελεχών, εκπροσώπων θεσμικών φορέων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τον κλάδο της διοργάνωσης εκδηλώσεων και σε κοινή τελετή με τα Venue Awards, πραγματοποιήθηκε η απονομή των βραβείων Event Awards 2022 -αμφότερα διοργανώσεις της Boussias. Έχουν δε στόχο να προβάλλουν την καινοτομία και τη δημιουργικότητα ενός κλάδου, ο οποίος συνεχώς προσαρμόζεται και εξελίσσεται στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται. Ειδικότερα, τα Event Awards πραγματοποιούνται για έβδομη χρονιά και έχουν καθιερωθεί ως η μεγάλη συνάντηση των δημιουργών εκδηλώσεων. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε

την Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου, στο Teatro Athens, με παρουσιάστρια την ηθοποιό Τζένη Θεωνά. Τα βραβεία πραγματοποιήθηκαν με την τιμητική υποστήριξη του HAPCO & DES.

Σίσσυ Λυγνού, Πρόεδρος Επιτροπής Αξιολόγησης των Event Awards, President, HAPCO & DES, CEO, AFEA

«Η βιομηχανία των events και συνεδρίων δείχνει τον δρόμο»
Οι διακρίσεις προέκυψαν μέσω της online διαδικασίας αξιολόγησης από Κριτική Επιτροπή, μέλη της οποίας ήταν 42 εκπρόσωποι εταιρειών, θεσμικοί και ακαδημαϊκοί. Η Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Event Awards 2022, Σίσσυ Λυγνού, Πρόεδρος HAPCO & DES και CEO, AFEA, στο χαιρετιστήριο μήνυμά της προς τους παρευρισκόμενους, τόνισε τη σημασία να αναγνωρίζονται τα επιτεύγματα του κλάδου μέσω του θεσμού των βραβείων, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι η επιστροφή των διοργανώσεων με φυσική παρουσία είναι γεγονός -κάτι που αποτυπώθηκε από το πλήθος και το είδος των έργων που υποβλήθηκαν. Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι 65% των έργων που υποβλήθηκαν αφορούσαν events που πραγματοποιήθηκαν με φυσική παρουσία του κοινού, 19% υβριδικά events και 16% virtual events. Πρόσθετα, σημείωσε: «Θέλω να συγχαρώ όλους τους διαγωνιζόμενους για το πάθος, την αυτοπεποίθηση και τη θέλησή τους να τολμήσουν τη δήλωση υποψηφιότητας, αναδεικνύοντας το έργο τους και, φυσικά, τους νικητές της σημερινής βραδιάς, που εν μέσω σκληρού ανταγωνισμού κατάφεραν να φτάσουν στη βράβευση. Σήμερα δίνετε ηχηρό μήνυμα πως οι Έλληνες μπορούμε και αποτελείτε πηγή έμπνευσης για όλους εμάς, αλλά και για τους νεότερους, που τόσο έχουμε ανάγκη να εντάξουμε στον κλάδο μας. Η δυνατή βιομηχανία των events και των συνεδρίων βγαίνει μπροστά και δείχνει το δρόμο».

Οι κορυφαίες διακρίσεις
Σύμφωνα με την αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων και την αντίστοιχη κατάκτηση βραβείων εκ μέρους των επιχειρήσεων, προέκυψαν και τα κορυφαία βραβεία του θεσμού. Ειδικότερα, τα κορυφαία βραβεία των Event Awards απονεμήθηκαν ως εξής:

«Event Production Company of the Year» αναδείχθηκαν αμφότερες οι Amuse και Yard λόγω ισοψηφίας.«Event Marketer of the Year» αναδείχθηκαν, επίσης αμφότερες, οι Lamda Development και όμιλος ΟΤΕ, καθώς ισοψήφισαν.«Event Brand of the Year» ανακηρύχθηκε το IQOS της Παπαστράτος.«Virtual Event of the Year» αναδείχθηκε η εκδήλωση παρουσίασης της νέας collection Spring-Summer 2023 της Adidas από την Event Plus.«Physical Event of the Year» ανακηρύχθηκε το The Ellinikon Experience Park | The Xmas Opening από τη Yard.

Τα platinum βραβεία της βραδιάς
Τα έργα που σημείωσαν την υψηλότερη βαθμολογία στην ενότητα που διαγωνίστηκαν κατέκτησαν το Platinum βραβείο της ενότητας. Συγκεκριμένα, η απονομή ανά ενότητα είχε ως εξής:

Events – Thematical: «Lipton Ice Tea – Sponsorship Beach Volley» των Mindtrap, Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και Plasis.Corporate Events: «IQOS Iluma Internal Launch Events» της Yard.MICE: «Mercedes-Benz Past to the Future» της Magna Events.Brand Experiences: «Coca-Cola Christmas Truck Tour #realmagictourGR» της Chapter Five.Best Pivot From Physical to Virtual: «Lidl Up: Learn & Work – Virtual Welcome Event» της Lidl Ελλάς.Sponsorships: «3E @Athens Bar Show» της Ευ Ζην.Marketing & Communications: «Radical-Pop event by Toiletpaper x glo» των The Flying Pot και British American Tobacco.Event Technology: «Culture Path AR/VR | Expo 2020 Dubai» από το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της ΕλλάδαςAthens Digital Arts Festival, το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού.Event Partners / Suppliers: «The Ellinikon Experience Park | The Xmas Opening» της Yard.Lifetime Achievement Award – Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα, για τη συνεισφορά της στον κλάδο διοργάνωσης εκδηλώσεων

Τιμητική διάκριση
Στο πλαίσιο της κοινής απονομής, η Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα τιμήθηκε με Lifetime Achievement Award για τη συνεισφορά της στον κλάδο διοργάνωσης εκδηλώσεων στη χώρα μας. Την απονομή της τιμητικής διάκρισης έκανε η Σοφία Κουνενάκη Εφραίμογλου, Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Πρόεδρος του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών και Εκτελεστική Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ζωή Λεφάκη-Μπελούκα υπήρξε πρώτη Πρόεδρος της Επιτροπής Αξιολόγησης των Event Awards και Venue Awards, συμβάλλοντας στην καθιέρωση και αναγνώρισή τους από τους επαγγελματίες του κλάδου.

Ξεχωριστά events και εμπειρίες, τα οποία κλέβουν τις εντυπώσεις εντός και εκτός των συνόρων, δημιούργησαν και θα συνεχίσουν να δημιουργούν, όπως αναφέρουν, οι διακριθέντες με τα κορυφαία of the Year βραβεία των φετινών Event Awards.

Βασίλης Μεντζελόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Amuse

Event Production Company of the Year
AMUSE
«Διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον ξένων εταιρειών για τη χώρα»
«Μετά από δύο πολύ δύσκολα χρόνια, το 2022 έκανε την ολική ανατροπή και μας προσέφερε την καλύτερη χρονιά από πλευράς αποτελεσμάτων. Αισθανόμαστε πολύ περήφανοι, που αυτό επισφραγίζεται με οκτώ χρυσά, 14 ασημένια και 12 αργυρά βραβεία στα φετινά Event Awards, καθώς και με τη μεγάλη τιμητική διάκριση ως Event Agency of the Year 2022. Θέλω να πω ένα μεγάλο “μπράβο” στην απίστευτη ομάδα της Amuse, που ξεπερνάει κάθε φορά τις προσδοκίες, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στην υλοποίηση πρωτοποριακών events. Θέλω, επίσης, να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους πελάτες μας που μας στηρίζουν διαχρονικά και μας δίνουν την απαραίτητη εμπιστοσύνη για να μπορούμε να δουλεύουμε δημιουργικά, ξεπερνώντας κάθε ημέρα τον εαυτό μας. Κλείνοντας, θέλω να μοιραστώ την αισιοδοξία μου για την περαιτέρω ανάπτυξη του κλάδου μας στα επόμενα χρόνια, που στηρίζεται κυρίως στο διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των ξένων εταιρειών για τη χώρα μας».

Μάρι Μάντακα, Head of Corporate Communications, Cosmote e-Value

Event Marketer of the Year
Όμιλος ΟΤΕ
«Live & hybrid εκδηλώσεις: Πιο επίκαιρες από ποτέ»
«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο όμιλος ΟΤΕ διακρίνεται ως “Event Marketer of the Year” στα Event Awards, γεγονός που μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους. Η σημασία των live και hybrid διαδραστικών εκδηλώσεων φαίνεται ότι έχει ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στη μετά-Covid εποχή – κάτι στο οποίο πιστέψαμε και γι’ αυτό συνεχίζουν να αποτελούν ένα από τα πιο ισχυρά μας επικοινωνιακά εργαλεία τόσο για τα εξωτερικά, όσο και για τα εσωτερικά μας κοινά. Πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες από την Cosmote, την Cosmote e-Value και τη Γερμανός που εργάστηκαν για τις δράσεις αυτές και μοιράστηκαν το πάθος τους για αυτό που κάνουν με τους πάντα αξιόπιστους συνεργάτες μας ως συνοδοιπόρους. Εύχομαι και του χρόνου να συναντηθούμε ξανά όλοι μαζί στον ίδιο θεσμό για να γιορτάσουμε και να θαυμάσουμε τις υπέροχες δημιουργικές εκδηλώσεις που οργανώνονται στην Ελλάδα που τίποτε δεν έχουν να ζηλέψουν από αντίστοιχες του εξωτερικού».

Έλια Ηλιάδη, Sales & Marketing Director, Event Plus

Virtual Event of the Year
EVENT PLUS
«Θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε μοναδικά event experiences»
«Για άλλη μία χρονιά, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε και βραβευόμαστε στα Event Awards 2022. Η Event Plus, µε 29 βραβεία και επιπλέον την top διάκριση “Event of the Year-Virtual Event”, ξεχωρίζει με event experiences υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Επιπλέον, είμαστε περήφανοι που κυριαρχούμε δυνατά στις κατηγορίες “Event Series/Brand Consistency” και “Employer branding/employee engagement”, όπου είχαμε τη χαρά να κερδίσουμε και τις τρεις διακρίσεις (Gold, Silver και Bronze) με σημαντικά projects. Με δημιουργικότητα, πάθος και ευελιξία, η ομάδα μας θα συνεχίσει να αναζητά συνεχώς νέους τρόπους να συνδέει ανθρώπους και να δημιουργεί μοναδικά event experiences σαν και αυτά που βραβεύονται φέτος. Ευχαριστούμε την Boussias που στηρίζει τον θεσμό των βραβείων και, φυσικά, τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τις ευκαιρίες που μας δίνουν για να δημιουργούμε μαζί τους μοναδικές εμπειρίες».

Σε βαθιές εμπειρίες με έμφαση στη λεπτομέρεια, στη δημιουργική ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη, αλλά και στη στενή συνεργασία μαζί του εστιάζουν οι νικητές των Platinum βραβείων του θεσμού.

Νικήτας Τικόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, Mindtrap

Platinum | Ενότητα: Events – Thematical
MINDTRAP
«Πιστεύουμε στις ιδέες μας και αυτό μας ανταμείβει»
«Για ακόμη μία χρονιά, είμαστε χαρούμενοι για τις διακρίσεις της Mindtrap στον θεσμό των Event Awards με οκτώ συνολικά βραβεία. Επιβραβεύονται οι προσπάθειές μας για εκδηλώσεις που χαρακτηρίζονται από δημιουργικότητα, καινοτομία και ανταπόκριση από το κοινό με υψηλά αποτελέσματα. Το γεγονός αυτό από μόνο του, αποτελεί σημαντικό κίνητρο για μελλοντικές πετυχημένες εκδηλώσεις. Η εμπιστοσύνη που δείχνουν οι πελάτες μας στις ιδέες μας είναι η δύναμή μας για να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε events υψηλού επιπέδου, αλλά και η μεγαλύτερη ανταμοιβή. Ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία Pepsico Hellas για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει, αλλά και για την Platinum διάκριση στην κατηγορία “Events – Thematical” για το Lipton Ice Tea. Ευχαριστούμε και ολόκληρη την ομάδα της Mindtrap που αφοσιωμένα δίνει το ενεργό “παρών” σε κάθε πρόκληση. Συνεχίζουμε δυνατά!».

Μιλτιάδης Μακρής, CEO, Magna Events

Platinum | Ενοτητα: Mice
MAGNA EVENTS
«Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνεργατών μας»
«Σε κάθε έργο, από τη σύλληψη του concept έως και την υλοποίηση, ο στόχος μας είναι πάντα η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, που οδήγησε και στη βράβευση της Magna Events με Platinum βραβείο, ανταποκριθήκαμε επάξια μπροστά σε μία μάρκα, τη Mercedes-Benz, η οποία δημιουργεί τις τάσεις στην παγκόσμια αυτοκίνηση και έχοντας στη διάθεσή μας εντυπωσιακά εκθέματα – οχήματα που ξεχώρισαν για τις καινοτομίες, την αισθητική και το ειδικό τους βάρος, όπως τη ρέπλικα του Patent-Motorwagen, του πρώτου μηχανοκίνητου οχήματος στην ιστορία της ανθρωπότητας και άλλα ιστορικά μοντέλα, φτάνοντας ως το μέλλον και τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της σειράς EQ. Η βράβευση αυτή επιβεβαιώνει, για άλλη μια φορά, το πώς μια πρωταρχική ιδέα μετουσιώνεται σε πράξη και, μέσω εξαιρετικής συνεργασίας, επιφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ο στόχος της Magna παραμένει αναλλοίωτος ανά τα χρόνια και είναι να αφουγκράζεται τις ανάγκες όσων την επιλέγουν για συνεργάτη».

Νένα Ανδρίτσου, Γενική Διευθύντρια, Chapter 5

Platinum | Ενότητα: Brand Experiences
CHAPTER5
«Δημιουργικότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια»
«Το βραβείο αυτό είναι πολύτιμη αναγνώριση της δημιουργικότητας και της προσοχής στη λεπτομέρεια που χαρακτηρίζει τα projects που αναλαμβάνει η Chapter5. Ενθουσιασμένοι από την ιδέα του ταξιδιού του εμβληματικού Xmas Truck της Coca-Cola και τη μεταφορά της αληθινής μαγείας των Χριστουγέννων σε προορισμούς όλης της Ελλάδας, φροντίσαμε να διασφαλίσουμε πως θα φέρουμε το χαμόγελο και τη ζεστασιά σε κάθε καταναλωτή που θα το συναντήσει. Ευχαριστούμε τη The Coca-Cola Company που μας εμπιστεύτηκε ακόμα μια φορά και την ομάδα της Chapter5 που δούλεψε σε κάθε στάδιο του project, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία και αληθινά μαγικό περιεχόμενο».

Platinum | Ενοτητα: Best Pivot From Physical To Virtual
LIDL ΕΛΛΑΣ
«Το καλύτερο ξεκίνημα με έναν φρέσκο και διαδραστικό τροπο»
«Στη Lidl Ελλάς, είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι για τη σημαντική διάκρισή μας στα Event Awards για το virtual event του προγράμματος “Lidl Up: Learn & Work”. Για την έναρξη του καινοτόμου αυτού προγράμματος, αποφασίσαμε να καλωσορίσουμε τους νέους και νέες σπουδαστές/στριες μέσα από ένα event, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μέντορές τους, οι οποίοι είναι δίπλα τους στο διετές αυτό ταξίδι εκπαίδευσης και ανάπτυξης, αλλά και να γνωριστούν μεταξύ τους, μέσα από ειδικά σχεδιασμένα team building παιχνίδια. Στόχος μας ήταν να παρέχουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα με ένα φρέσκο και διαδραστικό τρόπο που περιελάβανε, συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις, bloopers, video και standup comedy. Το “Lidl Up: Learn & Work” βρίσκεται πλέον στον δεύτερο κύκλο αιτήσεων, αναζητώντας τους επόμενους σπουδαστές/στριες στο lidlup.gr».
Lidl Ελλάς

Χάρης Κρανίου, Managing Partner, Ευ Ζην

Platinum | Ενότητα: Sponsorships
ΕΥ ΖΗΝ – COCA-COLA ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ
«Προσφέρουμε βαθιές εμπειρίες – καταλύτη επιτυχημένων σχέσεων»
«Οι διακρίσεις που καταφέραμε, τη φετινή χρονιά, είναι ιδιαίτερης σημασίας για εμάς, αφού έρχονται να επιστεγάσουν το ξεκίνημα μιας νέας εποχής για την Ευ Ζην. Μιας νέας εποχής, όπου η ανάγκη για κοινές εμπειρίες είναι όλο και πιο μεγάλη, όλο και πιο σημαντική, όλο και πιο απαιτητική και η κουλτούρα της Ευ Ζην -από την ίδρυσή της, πίσω στο 1991 μέχρι και σήμερα- είναι να προσφέρει βαθιές εμπειρίες που λειτουργούν ως καταλύτης επιτυχημένων σχέσεων εταιρειών και οργανισμών με το κοινό τους. Σε αυτήν ακριβώς την ανάγκη απαντάμε και τέτοιες βραβεύσεις, πρώτον, αποδεικνύουν ότι το κάνουμε καλά και, δεύτερον, μας δίνουν την ώθηση να το κάνουμε ακόμα καλύτερα. Ευχαριστούμε πολύ τους πελάτες μας που μας δίνουν αυτήν τη δυνατότητα και πάντα μας οδηγούν στο “καλύτερα”».

Nαταλία Παπαναστασίου, Senior Brand Manager Premium Spirits, Coca-Cola Tρία Έψιλον

«Βελτίωση της εμπειρίας και ενίσχυση της αλληλεπίδρασης»
«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, καθώς η δυναμική μας παρουσία στο Athens Bar Show το 2021 και οι interactive ενεργοποιήσεις των premium spirits της Coca-Cola Τρία Έψιλον βραβεύτηκαν σε τρεις, σημαντικές για τη διοργάνωση, κατηγορίες των Event Awards. Η ομάδα μας, χάρη στην αφοσίωση και την επιμονή της, κατόρθωσε να αποσπάσει, δύο Gold και Platinum βραβεία στην κατηγορία “Experiential Marketing Event”, στην οποία, μάλιστα, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους συμμετέχοντες. Με το βλέμμα στραμμένο στη βελτίωση της εμπειρίας των καταναλωτών μας και στην ενίσχυση της αλληλεπίδρασης μαζί τους, αποσπάσαμε το Bronze βραβείο στην κατηγορία “Brand Engagement Event” και το Gold βραβείο στην κατηγορία “Brand Activation & Sales Promotion”. Ευχαριστώ θερμά όλους όσοι εργάστηκαν για να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα, καθώς και τη διοργάνωση. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλες τις ομάδες μας, οι οποίες με αγάπη και πείσμα συνεχίζουν να φέρνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία των καταναλωτών σε όλα τα σημεία και τις περιστάσεις κατανάλωσης».

Γιολάντα Κολλιοπούλου, Founder / CCO, The Flying Pot

Platinum | Ενότητα: Marketing & Communications
THE FLYING POT – BAT HELLAS
«Έχουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη των συνεργατών μας»
«Στη The Flying Pot, θέλουμε τα brands να γίνονται ο τρόπος και ο λόγος να αποκτά κάποιος νέες εμπειρίες, να ανακαλύπτει νέους κόσμους, να αποκτά ένταση, ρυθμό και πάθος. Επιδιώκουμε πάντα, με κάθε ιδέα, να γινόμαστε μέρος της εξέλιξης και της πορείας τους. To Glo X Toiletpaper Radical-Pop collection ήταν μία υπέροχη αφορμή να συνδεθούμε με την κουλτούρα του κοινού της πόλης, να προκαλέσουμε την αισθητική, να αγκαλιάσουμε την τέχνη, να γίνουμε μόδα, μουσική, ζωγραφική και, τελικά, να δημιουργήσουμε μια εμπειρία για λογαριασμό του Glo, στην οποία ο καθένας μπορεί να συμμετέχει και όλοι μπορούν να συνδεθούν. Έχοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη της BAT Hellas, του Glo και του Toiletparer, κατορθώσαμε συνεργατικά να δημιουργήσαμε ένα αντισυμβατικό σύμπαν στην καρδιά της πόλης και έναν τρόπο για να το προσεγγίζουμε».

Ηρώ Αρμάου, Διευθύντρια Τμήματος Μάρκετινγκ, British American Tobacco Ελλάδας-Μάλτας-Κύπρου-Ισραήλ

«Δημιουργούμε με γνώμονα την καινοτομία»
«Η BAT Hellas απέσπασε έξι βραβεία στα Event Awards 2022. To Toiletpaper, το διεθνούς φήμης περιοδικό του Mauricio Cattelan και του Pierpaolo Ferrari, σχεδίασε ένα ανατρεπτικό σύμπαν για το Glo, το προϊόν θέρμανσης καπνού της ΒΑΤ, σε μια νέα limited edition συλλογή με radical-pop σχέδια που συνδύαζαν αντίθετους κόσμους. Οι διακρίσεις αυτές, μεταξύ άλλων στις Platinum και Gold κατηγορίες, μας κάνουν ιδιαίτερα υπερήφανους και μας δίνουν κίνητρο να συνεχίσουμε με την ίδια ενέργεια και με αφοσίωση στον σκοπό μας, να δημιουργήσουμε ένα “καλύτερο αύριο” με γνώμονα την καινοτομία και την υψηλή τεχνολογία».

Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, Εμπνευστής & Διοργανωτής, Athens Digital Arts Festival

Platinum | Ενότητα: Event Technology
ATHENS DIGITAL ARTS FESTIVAL
«Το καλύτερο project είναι το επόμενη project»
«Τα Event Awards μεγάλωσαν και έφτασαν αισίως στα επτά τους χρόνια. Βρίσκομαι δίπλα τους από την πρώτη χρονιά σαν οργανισμός που συμμετέχει κάθε χρόνο ενεργά, αλλά και ως περήφανο πλέον μέλος της Κριτικής Επιτροπής. Το “event των events” είναι μια μοναδική ευκαιρία για να ζήσεις την επόμενη ημέρα των events, να συναντήσεις ανθρώπους με τις πιο ευφάνταστες ιδέες, να κοινωνικοποιηθείς και να αποκτήσεις πολύτιμους συνεργάτες. Μέσω και των Event Awards, ο κλάδος μας έχει εξελιχθεί, έχει αποκτήσει μια υγιή εξωστρέφεια και έναν δημιουργικό ανταγωνισμό. Ευτυχής για τις πέντε φετινές διακρίσεις μας στον κόσμο των events, μεταξύ των οποίων το Platinum για το “culture path” (AR/VR project) για το εθνικό μας περίπτερο στην Expo 2020 στο Dubai, καθώς και για το Χρυσό για το “17ο Athens Digital Arts Festival” δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε, κοιτώντας μπροστά. Να έχουμε ωραίες πρωτότυπες ιδέες, δημιουργικά και πετυχημένα events και ικανοποιημένους πελάτες, αλλά και να θυμόμαστε πως το καλύτερο project είναι το επόμενo project».

Ρία Ψούχλα, Business Unit Director, V+O Communication

Gold Winner
V+O COMMUNICATION
«Συλλογική προσπάθεια των ανθρώπων και πελατών μας»
«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι στη V+O που, για ακόμη µία φορά, κερδίσαμε σημαντικές διακρίσεις στα Event Awards. Η επίδοση αυτή δεν είναι αυτονόητη. Είναι αποτέλεσμα της συλλογικής προσπάθειας των ανθρώπων μας και της στενής συνεργασίας µε τους πελάτες µας, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη. Μαζί τους, σχεδιάζουμε και πετυχαίνουμε σπουδαία αποτελέσματα για την επικοινωνία σημαντικών πρωτοβουλιών και projects, όπως για τη Lamda Development και το The Ellinikon, για την Aegean Airlines και το ταξίδι της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ, καθώς και για την Grivalia Hospitality και την αναβίωση του θρυλικού Όλυμπος Νάουσα στη Θεσσαλονίκη. Ένα μεγάλο “μπράβο” στις ταλαντούχες ομάδες μας στη V+O για τη στρατηγική σκέψη, τη δημιουργικότητα και την ομαδική δουλειά, καθώς και στους συνεργάτες μας, όπως η Yard, για την άψογη εκτέλεση στα projects που διακρίθηκαν».

Keywords
ευ ζην, aegean airlines, teatro, athens, president, ceo, online, yard, οτε, adidas, xmas, opening, lipton, ice, beach, volley, future, magna, lidl, tobacco, culture, expo, dubai, ελλαδα, festival, lifetime, award, αθηνα, head, cosmote, hybrid, live, ηλιαδης, top, εταιρεία, pepsico, hellas, συλληψεις, αμιγώς, project, team, building, video, τρια, αφοσίωση, cco, γνώμονα, ferrari, νέα, υγιή, business, aegean, ευρωμπασκετ, θεσσαλονικη, κινηση στους δρομους, γερμανος, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , mercedes, ομαδα διας, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, κυπρος, Καλή Χρονιά, Τελετή Έναρξης, αξιολογηση, εσπα 2021, η ζωη, ξανα, αποτελεσματα, τζενη θεωνα, xmas, δυνατα, δουλεια, εβδομη, εργαλεια, εψιλον, ζωγραφικη, κυπρου, μουσικη, μοδα, παιχνιδια, πλαισιο, υπουργειο πολιτισμου, φυσικη, ωθηση, adidas, aegean, aegean airlines, ceo, dubai, lidl, αγαπη, ασημενια, αισιοδοξια, αισθητικη, αξιζει, αμιγώς, αυτοπεποιθηση, αφορμη, αφοσίωση, αψογη, βαθμολογια, βγαινει, βλεμμα, βρισκεται, γεγονος, γινονται, γνώμονα, δευτερο, δυναμη, δυνατοτητα, δηλωση, δειχνει, ευκαιρια, ενεργεια, ενεργα, εργα, εξι, εξωστρεφεια, επικοινωνια, εποχη, επτα, ερχονται, εταιρεία, ευ ζην, εφραιμογλου, τεχνη, ζωη, υγιή, ιδεα, ιδεες, ιδια, ιδιο, ειδος, ιδρυση, η τελετη, ιδρυμα, μειζονος ελληνισμου, μοντελα, ναουσα, ξεκινημα, ομαδα, παντα, ομιλος, οκτω, ολυμπος, οχηματα, παθος, πηγη, πεισμα, συγκεκριμενα, συγχαρητηρια, συλληψη, σοφια, συμπαν, σχεδια, τρια, υλοποιηση, υψηλη, φεστιβαλ, φυσικα, φορα, χαμογελο, χαρα, athens, award, summer, beach, building, business, cco, εμφαση, εθνικο, festival, head, hybrid, hellas, χωρα, ice, ιδιαιτερα, ηλιαδη, project, υπουργειο, υβριδικα, καρδια, lifetime, lipton, magna, μια φορα, μπροστα, ομαδες, opening, pepsico, pop, president, spring, expo, ταξιδι, team, teatro, online, tobacco, top, θελω να, υπεροχη, yard
Τυχαία Θέματα