Καλή χρονιά!

Το 2022 ήταν μια χρονιά που κάθε άλλο παρά ήρεμη ήταν. Τα είχε όλα. Ο κλάδος του marketing και της επικοινωνίας κλήθηκε να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες προκλήσεις, αλλά και να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες.

Μετρήσαμε πλήθος εταιρειών και brands να αλλάζουν συνεργάτες σε επίπεδο δημιουργικού και δημοσίων σχέσεων, παρακολουθήσαμε πολλά υψηλόβαθμα (και όχι μόνο) στελέχη να μεταβαίνουν σε νέα επαγγελματική στέγη, είδαμε brands να ανανεώνονται και να χαράσσουν νέα

πορεία και στρατηγική. Παρακολουθήσαμε πολλές δυνατές διαφημιστικές καμπάνιες, αλλά και αρκετές που ακολούθησαν την πεπατημένη, είδαμε brands να τολμούν (και άλλα όχι) και ακολουθήσαμε τις εταιρείες της χώρας στην προσπάθειά τους να προσφέρουν, να ανακουφίσουν, να συμβάλουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Τι ελπίζουμε ότι θα φέρει το 2023 στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας, δηλαδή σε όλους εσάς; Περισσότερη ενσυναίσθηση, αισιοδοξία, μεγαλύτερη τόλμη, σιγουριά, δημιουργικότητα, θετικές ειδήσεις, ανάπτυξη και εξέλιξη.

Θα θέλαμε, επίσης, να σας ευχαριστήσουμε όλους μαζί και έναν έναν χωριστά, για όλα αυτά τα χρόνια που συμπορευόμαστε, συζητάμε, εξελισσόμαστε, μαθαίνουμε και αναπτυσσόμαστε παρέα.
Ολόκληρη η ομάδα του Marketing Week, του DailyFax και της Boussias σας εύχονται από καρδιάς, το 2023 να είναι πραγματικά μια Καλή Χρονιά!

Αν είχατε μία και μόνο ευχή για το 2023, ποια θα ήταν αυτή;

Keywords
Τυχαία Θέματα