Η ATCOM «e-volution Agency of the Year»

Η ATCOM ανακηρύχθηκε e-volution Agency of the Year στα e-volution Awards 2023, κερδίζοντας επιπλέον 35 βραβεία για ψηφιακές εφαρμογές πελατών, αλλά και για την Omnichannel Commerce πλατφόρμα της εταιρείας, A-commerce.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στο Teatro Athens, η ATCOM απέσπασε την ύψιστη διάκριση της διοργάνωσης, καθώς και

2 Platinum, 10 Gold, 10 Silver και 13 Bronze βραβεία. Οι βραβεύσεις αφορούσαν σε έργα για τους Aegean, Attica, Coral, Eurobank – η οποία κέρδισε επιπλέον το κορυφαίο βραβείο e-Business of the Year -, Ikea, Μουστάκας και Σκλαβενίτης, ενώ κάλυψαν όλο το φάσμα των κατηγοριών υποψηφιότητας.

Παράλληλα, Platinum βραβείο κέρδισε η νέα Omnichannel Commerce πλατφόρμα που λάνσαρε πρόσφατα η ATCOM, A-commerce, η οποία πλέον αποτελεί τη ναυαρχίδα των προϊόντων της και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στο Unified Commerce. «Η διάκρισή μας ως e-volution Agency of the Year έρχεται να συμπληρώσει τη “χρυσή τριάδα” των κορυφαίων βραβεύσεων της ATCOM φέτος. Είμαστε πολύ περήφανοι για τις διακρίσεις μας στα e-volution awards, καθώς αυτές αποδεικνύουν ακόμη μία φορά την πρωτιά μας στον κλάδο του e-επιχειρείν.

Παράλληλα, η βράβευση με Platinum βραβείο του A-commerce, της νέας Omnichannel Commerce πλατφόρμας μας, σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για το e-business οικοσύστημα, της οποίας θα ηγηθεί, ακόμη μία φορά, η ATCOM», δήλωσε ο Ιάσων Καταρόπουλος, CCO της ATCOM.

Keywords
Τυχαία Θέματα