Να καταργηθεί η «συνταγή θανάτου»

Λάβρος κατά του μνημονίου εμφανίστηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο της 77ης ΔΕΘ, χαρακτηρίζοντας το μνημόνιο

«συνταγή του θανάτου», που πρέπει να καταργηθεί.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «για να πάρει πάλι μπροστά η ελληνική οικονομία πρέπει να δοθούν οι μισθοί και οι συντάξεις του 2009», υποστηρίζοντας ότι « η οικονομία δεν θα σωθεί από τις μειώσεις των μισθών των 1.000 ευρώ που παίρνουν στην πλειονότητά τους οι δημόσιοι υπάλληλοι».

« Όσο περνάει ο καιρός η τρόικα θα ζητάει όλο και περισσότερα», προέβλεψε ο κ. Καμμένος, συμπληρώνοντας ότι πρέπει «να ξαναχτίσουμε την πατρίδα μας χωρίς ξένους κατακτητές».

Ερωτηθείς για τον φόβο κοινωνικής αναταραχής ο κ. Καμμένος απάντησε ότι « η απειλή των κοινωνικών εκρήξεων είναι μέσα στο σχέδιο εκφοβισμού των πολιτών». «Αν κοινωνική αναταραχή είναι η αντίδραση των πολιτών, αυτό είναι υγιές», συμπλήρωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τη Χρυσή Αυγή, υποστήριξε ότι « ο κ. Δένδιας και η Χρυσή Αυγή είναι σαν παίζουν παιχνίδι. Η λύση στις δημοκρατίες είναι η επιβολή της νομιμότητας, και αυτό θα γίνει με την πάταξη του παραεμπορίου», τόνισε ο κ. Καμμένος.

Επιτέθηκε προσωπικά εναντίον του Αντώνη Σαμαρά, κατηγορώντας τον ότι « μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία σε Πολιτική Άνοιξη» και σε ένα βράδυ «μετατράπηκε σε εκτελεστή του λαού». «Δεν θα τον ανεχθούν οι βουλευτές του », πρόσθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Τελείωσαν τα κόμματα που χρηματίστηκαν και εξαγοράστηκαν», κατέληξε ο κ. Καμμένος

Keywords
Τυχαία Θέματα