Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ: Στοίχημα σε δύο σκόρερ στο 2.40 και το 6.50

(Κυριακή 18:30) Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ: Η ώρα του μεγάλου φινάλε έφτασες. Οι δύο μονομάχοι έφτασαν ως το τέλος του Λιγκ Καπ και απόψε θα τεθούν αντιμέτωποι για τον πρώτο τίτλο του 2023. Είναι ζήτημα γοήτρου το σημερινό τρόπαιο, αυτοπεποίθησης συνάμα ώστε να στείλει ο νικητής ένα μήνυμα.

Από τη μια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει να κατακτήσει τρόπαιο 6 χρόνια και θέλει να αποδείξει πως με τον Τεν Χαχ βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Από την άλλη η Νιουκάστλ του Έντι Χάου που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο, βγάζει υγεία στο εσωτερικό και είναι ελκυστική

η εικόνα της στο χορτάρι. Κυρίως σε σχέση με τις υπόλοιπες νεόπλουτες που βλέπουμε κατά καιρούς έχει μέθοδο και λογική στη διαχείριση της κατάστασης.

Εάν κερδίσουν σήμερα οι Magpies θα σηκώσουν το πρώτο τρόπαιο μετά από 68 χρόνια. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος για όλους και το Λονδίνο έχει γεμίσει από χθες με φιλάθλους της ομάδας του Βορρά. Ένα, αλλά βασικό πρόγραμμα έχει ο Χάου. Δεν παίζει ο βασικός γκολκίπερ και από τους πιο φορμαρισμένους φέτος, Πόουπ, λόγω τιμωρίας. Ο καλός Ντουμπράβκα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής και κάτω από τα γκολκπόστ θα κάτσει ο Κάριους, εκτός και εάν προτιμηθεί ο Γκιλέσπι.

Παιχνίδι με δύο σκόρερ στο μεγάλο φινάλε. Αρχικά, εάν υπάρχει ένας παίκτης που είναι πολύ στα πάνω του τελευταία και μπορεί να κάνει σαφώς τη διαφορά είναι ο Ράσφορντ. Έχει αυτοπεποίθηση, κουβαλάει την μπάλα και πριν το μεσοβδόμαδο ματς με την Μπαρτσελόνα μετρούσε πέντε σερί ματς που έβρισκε δίχτυα. Σε γενικές γραμμές μέσα στο 2023 κάνει πολύ γεμάτες εμφανίσεις και δεν μπορούμε να τον ξεγράψουμε. Στο 2.40 στη Stoiximan να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση.

Από την άλλη πλευρά του ρινγκ θα προτιμηθεί μια υψηλότερη απόδοση, αλλά έχει βάση. Ο λόγος για τον Μπρούνο Γκιμαράες. Ο Βραζιλιάνος είναι ένας παίκτης βαρόμετρο, χειρίζεται μαεστρικά τη μεσαία γραμμή, μπορεί να κάνει τη διαφορά και πάει ξεκούραστος και απόλυτα focused για το σημερινό ματς. Με γεμάτες μπαταρίες λοιπόν ένας παίκτης που σηκώνει πάνω του την ομάδα.

Χωρίς αυτόν είναι κομμένη η ομάδα και θα επιδιώξει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Όταν δεν παίζει αυτός, η Νιουκάστλ δεν κερδίζει, μάλιστα και τις δύο ήττες που έχει υποστεί στην Premier League ο ίδιος ήταν off. Το μόνο ματς που έχει κερδίσει η Νιουκάστλ φέτος χωρίς τον Γκιμαράες ήταν αυτό απέναντι στην Τρανμίρ στο πρώτο ματς που έδωσε η ομάδα φέτος για το Λιγκ Καπ στα τέλη Αυγούστου. Στο 6.50 στη Stoiximan το ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στην αναμέτρηση ο Μπρούνο Γκιμαράες.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάστλ, Στοίχημα, 2 40, 6 50,mantsester giounaitent - nioukastl, stoichima, 2 40, 6 50