Έβρος: “Παλικαρίσιο αν κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά της”, λέει ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς

Απαντήσεις για τον απρόσμενο και περίεργο θάνατο της κόρης του, ζητά ο πατέρας της 28χρονης Βίκυς που βρέθηκε νεκρή σε χαράδρα του χωριού Λευκίμμη στον Έβρο, με ένα μαχαίρι καρφωμένο πάνω της, την περασμένη Δευτέρα.

Με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για τα ερωτήματα που τον ταλανίζουν και απηύθυνε έκκληση σε όποιον έχει δει κάτι να καταθέσει στην Αστυνομία.

Εβρος – Πατέρας 28χρονης: Αν είναι αυτοκτονία, θα είμαι περήφανος γιατί ήταν παλικαρίσιος ο τρόπος

“Δεν μπορώ να αμφισβητήσω το Εγκληματολογικό ή την Ιατροδικαστική υπηρεσία, αν η απόφαση είναι αυτοκτονία,

θα την αποδεχθώ”, ανέφερε ο πατέρας της 28χρονης, προσθέτοντας ότι “Θα είμαι και περήφανος γιατί ο τρόπος αυτοκτονίας ήταν παλικαρίσιος αφού έριξε ένα μαχαίρι στην καρδιά. Δεν είναι εύκολο πράγμα, θέλει καρδιά. Αλλά πρέπει να αποδειχθεί πρώτα”.

“Είτε είναι αυτοκτονία είτε δολοφονία, είναι απώλεια. Το αποτέλεσμα δεν αλλάζει με τίποτα. Εχω εμπιστοσύνη στις Αρχές ότι θα γίνουν οι έρευνες”, σημειώνει ακόμα στο Star, ενώ κάνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την υπόθεση να το καταθέσει στις Αρχές.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της 28χρονης είχε μιλήσει και προ ημερών σε δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι “αν δε βγουν επίσημα στοιχεία, δεν ξέρουμε τίποτα”.

Το κρίσιμο διάστημα πριν τον θάνατο της 28χρονης Βίκυς
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπάρχει ένα στοιχείο που δείχνει ότι κάτι μεσολάβησε και άλλαξε την ψυχολογία του κοριτσιού.

Η Βίκυ δεν έφευγε ποτέ από το σπίτι της χωρίς κράνος και ειδικά όταν ήταν να βγει έξω από το χωριό. Εκείνη την ημέρα λοιπόν έφυγε βιαστικά και χωρίς το κράνος

Για την αστυνομία, οι κρίσιμες ώρες είναι μεταξύ 12 με 2 το μεσημέρι. Αυτό το διάστημα κάτι ίσως έχει μεσολαβήσει. Το τι συνέβη θα απαντηθεί από την έρευνα που γίνεται από την Ασφάλεια.

Πηγή: The Toc

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έβρος, “Παλικαρίσιο, 28χρονης Βίκυς,evros, “palikarisio, 28chronis vikys