Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα στο 3.50

Σεβίλλη – Οσασούνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Σεβίλλη μετά τη διακοπή του Μουντιάλ είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει σχέση με την ομάδα του πρώτου κομματιού της σεζόν. 4-2-2 μετρά η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι μετά την επιστροφή στη δράση, ενώ απέκλεισε και την Αϊντχόφεν στο Europa League συνεχίζοντας στην αγαπημένη

της διοργάνωση. Τα πράγματα πάντως δεν έχουν ακόμη ηρεμήσει για τους Σεβιγιάνους, που είχαν βρεθεί πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και παρότι πλέον έχουν ανέβει στη 13 θέση, είναι μόλις στο +3 από την υποβιβασμό.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ισπανίας στο Matchmoney.com.gr

Σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία η Σεβίλλη να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την… κανονικοποίηση μιας σεζόν που αρχικά φάνηκε να στραβώνει πολύ. Η Σεβίλλη μέσα στο 2023 έχει το απόλυτο στο Σάντσες Πιθχουάν με τέσσερις νίκες σε τέσσερα παιχνίδια, με την Οσασούνα έχει εξαιρετική παράδοση (31-9-6 συνολικά, 9-0-0 στα εννιά τελευταία) και, επιπλέον, οι Βάσκοι μεσοβδόμαδα παίζουν το ματς της χρονιάς, τον ημιτελικό του κυπέλλου με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Ακόμη πληρώνουν καλά οι άσοι της Σεβίλλης

Μονακό – Νις (18:05 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Μεγάλο ντέρμπι στη νότια Γαλλία, το λεγόμενο ντέρμπι της Κυανής Ακτής. Ένα ντέρμπι που βρίσκει και τις δύο σε δυνατή κατάσταση. Από τέσσερις σερί νίκες η Μονακό και αήττητο εννιά αγώνων στο πρωτάθλημα (7-2-0), από αήττητο εφτά αγώνων και η Νις, με 5-2-0.

Με μια διαφορά όμως. Την ώρα που η Νις είχε κενή εβδομάδα και προετοιμαζόταν απερίσπαστη για το ντέρμπι, η Μονακό είχε το ματς με τη Λεβερκούζεν την Πέμπτη, το οποίο κατέληξε σε φιάσκο. 3-2 είχε νικήσει η Μονακό στο πρώτο ματς στη Γερμανία και έδειχνε πολύ κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, όμως την Πέμπτη έχασε επίσης 2-3 και τελικά αποκλείστηκε στα πέναλτι. Σαφώς πιο φρέσκια λοιπόν η Νις, με καλύτερη ψυχολογία, κι όσο κι αν το ματς προφανώς δεν είναι περίπατος, το σίγουρο είναι ότι αδικείται από τα σετ της αγοράς, που θέλουν τον άσο γύρω στο 1,90 και το διπλό να αγγίζει το 4,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μονακό – Νις: Χ2 (απόδοση 1.90) 18:05 Σεβίλλη – Οσασούνα: 1 (απόδοση 1.85) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Match Money, Δυάδα, 3 50,Match Money, dyada, 3 50