Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Άσπας και το 4.30 στο γαλλικό ντέρμπι

Σε Αγγλία και Γαλλία μοιράζεται το κυριακάτικο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Μπορεί στη Βρετανία να έχουμε το λονδρέζινο ντέρμπι (Τότεναμ - Τσέλσι) και τον τελικό του EFL Cup (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νιουκάσλ) αλλά και οι Γάλλοι δεν πάνε πίσω με δύο από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της χώρας να διεξάγονται σήμερα.

Το απόγευμα Μονακό – Νις (18:05 NOVASPORTS

6, LIVE από το SPORT24 ). Ντέρμπι της Κυανής Ακτής με έντονη αντιπαλότητα, ειδικά από την πλευρά της Νις.

Στο 3.60 το διπλό. Η Νις έχει να κερδίσει από το 2014 στη συγκεκριμένη έδρα αλλά υπάρχουν επιχειρήματα για να σπάσει τώρα τη μίνι παράδοση. Η Μονακό έρχεται από 120 λεπτά και εντός έδρας αποκλεισμό στα πέναλτι στην υποδοχή της Λεβερκούζεν το βράδυ της Πέμπτης. Πέρα από το ψυχολογικό άδειασμα, πιθανή και η κόπωση καθώς παίζει Πέμπτη-Κυριακή τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Η Νις είναι πιο ξεκούραστη και αήττητη με τον Ντιγκάρ στον πάγκο. Ανθρωπος του συλλόγου, ξέρει καλά τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι και μπορεί να προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα τους ώστε να μπει με περίσσιο πάθος στην αναμέτρηση. Κλασικό ντέρμπι, αντιπαλότητα, έχθρα και με μπόλικες κάρτες αρκετές χρονιές. Το 4.30 για κόκκινη κάρτα είναι ένα ειδικό στοίχημα που μπορεί να αποτελέσει επιλογή.

Το βράδυ έχει συνέχεια με το γαλλικό κλάσικο, από τα μεγάλα ντέρμπι στη χώρα. Καυτή αναμένεται η ατμόσφαιρα στο Βελοντρόμ, καθώς αν η Μαρσέιγ νικήσει μειώνει τη διαφορά στους 2 βαθμούς από την Παρί και μπαίνει γερά στη μάχη του τίτλου. Η Μαρσέιγ απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν στο Κύπελλο Γαλλίας λίγες εβδομάδες πριν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στοιχηματικά, το 3.20 του Κυπέλλου στις 8 Φεβρουαρίου κόντρα σε μια Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς Εμπαπέ έχει γίνει 2.70 τώρα και με τον σταρ της πρωταθλήτριας παρόντα. Δεν υπάρχει δηλαδή κανένα value bet στον άσο, αλλά ούτε μπορεί κάποιος να εμπιστευτεί την Παρί, που πηγαίνει μόνο με την ατομική ποιότητα. Σαφώς με καλές τύχες το Over 2,5 γκολ στο 1.65 ενώ και εδώ ισχύει ο… κανόνας των ντέρμπι. Ητοι πως μια κόκκινη κάρτα είναι πιθανή στο 4.05.

Προγνωστικά Ισπανίας

Κλείνουμε όπως και χθες με ειδικό στοίχημα πάνω σε παίκτη και αυτή τη φορά στεκόμαστε στις 2+ τελικές στην εστία του Ιάγκο Ασπας στο 2.50.

H Θέλτα (17:15 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ) έχει κάνει πάνω από 10 τελικές προσπάθειες και στα 8 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της. Αιχμή του δόρατος ο Ιάγκο Ασπας, που στα 35 του παραμένει η κύρια απειλή. Μέσο όρο μετρά 2,4 σουτ ανά παιχνίδι, ενώ βρίσκει τουλάχιστον μία τελική ανά εστία στο 90% των εντός έδρας φέτος. Η Βαγιαδολίδ δέχεται 16.9 τελικές στα εκτός έδρας της, δεύτερη χειρότερη επίδοση στη La Liga.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Θέλτα - Βαγιαδολίδ: Ασπας 2+ σουτ εστία (απόδοση 2.50), 17:15 Μονακό - Νις: Κόκκινη κάρτα (απόδοση 4.30), 18:05

Στο BetMarket.gr θα βρεις αναλύσεις και έξυπνες επιλογές για τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, μαζί με καινοτόμα εργαλεία, πτώση αποδόσεων και τι δείχνουν οι τζίροι στοιχήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα