Απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός Τσίπρα

Ένας απίστευτος πολιτικός αμοραλισμός αποκαλύπτεται μπροστά στα μάτια του ελληνικού λαού από τους ερασιτέχνες και ταυτόχρονα επικίνδυνους Συριζαίους.

Σε επίσημη εκδήλωση ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας είπε πως μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει αυτοδύναμος θα μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά του. Αυτό το εντυπωσιακό πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης που για άλλους

κοστολογείται 11,5 δισ. και για άλλους 20 και πλέον δισ.

Ας υποθέσουμε ότι είναι ολόσωστο και καλό το πρόγραμμα αυτό. Ότι θα βρεθούν λεφτά για αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Ότι θα προσληφθούν μερικές χιλιάδες δημοσίων υπαλλήλων και θα αποκατασταθούν όσοι έφυγαν. Ότι θα δώσει 13ους και 14ους μισθούς, θα ανεβάσει τον κατώτατο μισθό.

Ακόμη κι ότι δεν θα... καταργήσει το κυνήγι, όπως υποσχέθηκε σήμερα ο κ. Τσίπρας. Ας πούμε ότι όλα αυτά είναι εκπληκτικά και θα σώσουν την Ελλάδα. Τι λέει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Ότι μόνο αν είναι αυτοδύναμος θα τα εφαρμόσει. Αλλιώς... φέξε μου και γλίστρησα. Αν αναγκαστεί να κάνει συμμαχία με άλλο κόμμα τότε θα κάνει εκπτώσεις. Δεν θα ισχύσουν όσα λέει τώρα.

Ακόμη κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται μέχρι τις εκλογές, τα δεδομένα δείχνουν ότι δεν θα υπάρξει αυτοδυναμία. Επομένως, ακόμη κι αν το πρόγραμμα του Τσίπρα είναι καλό δεν θα υλοποιηθεί ποτέ.

Είναι αυτό πολιτικός αμοραλισμός ή όχι; Είναι αυτό εκβιασμός στους πολίτες να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί μόνο τότε θα δουν αυξήσεις.... που δεν θα δουν αλλά αυτό είναι άλλο θέμα;

Σε εποχή εκπτώσεων έπεσε και ο Τσίπρας. Ό,τι πάρει ο λαός κι ανάλογα με το τι θα ψηφίσει. Τόση αθλιότητα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα