Το come back των «Van Cleef» της Τρέμη στο πράσινο μίλι προς τις εκλογές

Σκηνές απείρου κάλλους από εσωτερικά δωμάτια βυζαντινής «αυλής» διαδραματίζονται αυτές τις ημέρες στο Mega για την κάλυψη υψηλών θώκων και τη νομή της εξουσίας η ιεραρχία της οποίας κατέληξε επιτέλους στην παράδοση του δαχτυλιδιού μετά από απειλές και εκβιασμούς τρίτου τύπου.

Ότι ο Νίκος Στραβελάκης θα κάθεται από τούδε και στο εξής στην καρέκλα του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Μega το ξέρουμε όπως μάθαμε και ότι η Όλγα Τρέμη επιστρέφει στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων, από την οποία είχε παραιτηθεί τον

περασμένο Ιούλιο και στο μεσοδιάστημα, παρέμενε ως «προστιθέμενη» στο κανάλι. Αυτό που δεν γνωρίζουν ωστόσο οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ είναι τι μεθοδεύσεις έγιναν από τους εκδότες/μετόχους για να βρεθεί το σημείο ισορροπίας στο πράσινο μίλι μέχρι τις εκλογές.

Στο μεσοδιάστημα λοιπόν ο Νίκος Στραβελάκης, που έβαλε πλάτες την κρίσιμη περίοδο ως αναπληρωτής μετά την αποχώρηση του διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης, Χρήστου Παναγιωτόπουλου, απείλησε με παραίτηση τους Σταύρο Ψυχάρη, Φώτη Μπόμπολα και Βαρδή Βαρδινογιάννη που τελικά αποδέχθηκαν αλλαγή ρόλου για την Όλγα Τρέμη μη ικανοποιώντας την επιθυμία της να αναλάβει χρέη συμβούλου στον Ενημερωτικό Τομέα και υψηλής επιστασίας των πολιτικών θεμάτων, μαζί με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Όμως η Όλγα θα ξαναρχίσει να τρέμει στο κανάλι από σήμερα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων και ήδη οι άνθρωποι του σταθμού διέσπειραν καλά σχόλια στα ελεγχόμενα Μέσα που έκαναν λόγο για «Δυναμική επιστροφή» και για «Απόφαση προς τη σωστή κατεύθυνση».

Η εφημερίδα «ΘΕΜΑ» σε σχετικό κομμάτι που υπογράφει ο Δημήτρης Παγαδάκης σημείωσε, «Το ξεδίπλωμα του ταλέντου της Όλγας Τρέμη στην τήρηση των ισορροπιών, η ευχέρεια στην έκφραση του δημοσιογραφικού λόγου και η άνεση στην επικοινωνία με τους καλεσμένους αναμένεται… να σφραγίσουν την ταυτότητα των ειδήσεων του MEGA προσφέροντας μια αξιοσημείωτη υφολογική πρόταση».

Εκτός από την επιστροφή της κ. Τρέμη, σε ρόλο σχολιαστή έκλεισε ο κ. Νίκος Ευαγγελάτος, ενώ σταθερός στην θέση του θα είναι και ο κ. Γιάννης Πρετεντέρης.

Η Μαρία Σαράφογλου θα οδεύσει στα δελτία του Σαββατοκύριακου ενώ διαψεύδεται αρμοδίως η τοποθέτηση του Θανάση Καρτερού, στενού συνεργάτη του Αλέξη Τσίπρα και συνεργάτη του ‘Κόκκινου’ σε θέση σχολιαστή στο MEGA. Πάντως ο σταθμός ψάχνει εναγωνίως ένα άνοιγμα στον ΣΥΡΙΖΑ αναζητώντας πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Παύλο Τσίμα που όδευσε στον ΣΚΑΙ και τη Huff Post Greece.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα