Απίστευτη η τραγωδία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί

20:20 4/9/2015 - Πηγή: Antinews

Απίστευτη είναι η τραγωδία που συνέβη στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, μια ακόμη τραγωδία σε έναν χώρο που θα πρέπει πλέον να λέγεται η «Φωλιά του Κούκου».

Τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους δεμένα στα κρεβάτια τους σε ένα κοντέινερ που έγινε παρανάλωμα του πυρός. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις πέντε από έναν σοβαρά ψυχικά ασθενή ο οποίος δεν ήταν δεμένος. Στην ίδια δε πτέρυγα που εκδηλώθηκαν οι φλόγες φιλοξενούνταν βαριά ψυχιατρικά περιστατικά, ενώ, όπως έγινε γνωστό, πολλοί ασθενείς ήταν κλειδωμένοι και κατά συνέπεια ήταν αδύνατον να μπορέσουν να φύγουν.

Τώρα

αποδεικνύεται ότι είναι και δεμένοι. Σε μια χώρα όπου η ψυχιατρική υγεία έχει αφεθεί και καταρρέει και που οι σοβαρά άρρωστοι δένονται σαν ζώα, τι να πει κανείς; Μήπως το υπουργείο Υγείας θα πρέπει κάποτε να απαντήσει γι' αυτή τη ντροπή; Γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Εντάξει, η υπηρεσιακή κυβέρνηση δεν μπορεί να ευθύνεται για τα εγκλήματα του Κουρουμπλή. Όμως, ως γιατρός και ο ίδιος, ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας κ. Δημόπουλος μήπως θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το τι πραγματικά συμβαίνει στα ψυχιατρεία της χώρας;

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα