Of Orcs and Men

Όταν οι κομπάρσοι παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η γαλλική Cyanide ανήκει στις προγραμματιστικές εταιρίες που μέχρι σήμερα δεν έχουν αναπτύξει ιδιαίτερα εμπορικούς τίτλους. Μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειές της να κυριαρχήσει στα management games (όπως για παράδειγμα με το Pro Cycling Manager) και τις φορητές κονσόλες, τώρα έστρεψε την προσοχή της ξανά στα RPG. Θυμίζουμε ότι το 2007 είχε δημιουργήσει το Loki, ένα Action RPG

στα πρότυπα του Diablo, το οποίο μάλιστα ήταν…ελληνικής παραγωγής, καθώς publisher του ήταν η Hell-Tech. Τώρα επανέρχεται με το Of Orcs and Men, το οποίο αποτελεί τον τέταρτο RPG τίτλο και τον δεύτερο πιο πετυχημένο της Cyanide μετά το A Game of Thrones: Genesis.

Μπορούμε να πούμε ότι αυτή η προσπάθειά της Cyanide αξίζει την προσοχή μας περισσότερο από τις προηγούμενες. Στον νέο της τίτλο εισάγονται για πρώτη φορά όμορφα γραφικά, οι διάλογοι είναι πιο φυσικοί, με αρκετή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού ενώ το gameplay είναι αρκετά αργό για να το συνηθίσει ακόμα και ένας πρωτάρης. Παράλληλα, οι απαιτήσεις του συστήματος είναι τόσο μικρές, που μπορεί να τρέξει άνετα σε οποιονδήποτε υπολογιστή σε full γραφικά.

It’s not easy being green
Το Of Orcs and Men είναι ένα fantasy RPG στο οποίο οι ρόλοι…αντιστρέφονται. Στα μέχρι τώρα video games η ανθρώπινη φυλή παρουσιαζόταν ως η καλή της ιστορίας, με όσα θα δείτε εδώ όμως θα αναθεωρήσετε. Οι άνθρωποι θέλοντας να επεκτείνουν την αυτοκρατορία τους, αρνούνται να διαπραγματευτούν με τις υπόλοιπες φυλές και δείχνουν από νωρίς τις τερατώδεις προθέσεις τους.

Όσα orcs συλλαμβάνονται γίνονται δούλοι ή θανατώνονται, ενώ τα goblins δεν είναι σε καλύτερη μοίρα αφού μόλις πιάνονται, σφάζονται χωρίς δεύτερη σκέψη. Από την πλευρά των ανθρώπων η λεηλασία και ο εξανδραποδισμός φαίνονται απόλυτα φυσιολογικά καθώς οι άγριοι ιθαγενείς θα φέρουν αντίσταση και θα πολεμήσουν για την πατρίδα τους. Το παιχνίδι όμως προσπαθεί να σας κάνει να δείτε την ιστορία από την σκοπιά των κατακτημένων orcs και των παραγκωνισμένων goblins! Κατ΄ επέκταση καλείστε να δολοφονήσετε τον αυτοκράτορα των ανθρώπων πριν προλάβει να υπογράψει συμφωνία κυριαρχίας με τα dwarves και τα elves. Πρόκειται για μια συνθήκη που υπόσχεται ηρεμία ανάμεσα στα τρία βασίλεια με αντάλλαγμα την συνεργασία στην σφαγή των…“πρασινόδερμων υπάρξεων”!

Συμμαχίες με το ζόρι
Στις αρχικές σκηνές ο αφηγητής προσπαθεί να σας εξηγήσει εν συντομία όσα έχουν συμβεί μέχρι σήμερα και στο ποια κατάσταση επικρατεί στη χώρα. Στη συνέχεια, ύστερα από τα cutscenes, θα δείτε τον πρώτο χαρακτήρα, από τους συνολικά δύο, που θα μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε. Είναι ο Arkail, ένας θερμόαιμος orc πολεμιστής που ανήκει στην φατρία των πιο δυνατών, γενναίων και έντιμων orcs, τους Bloodjaws.

Σύντομα θα παλέψετε φιλικά με ένα άλλο orc και εκεί είναι που θα δείτε για πρώτη φορά το σύστημα μάχης. Αμέσως μετά, ο αρχηγός σας θα σας αναθέσει την πιο σημαντική αποστολή. Παράλληλα θα σας ενημερώσει ότι για να μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις συμβουλές του συνοδού σας, ενός goblin που ακούει στο όνομα Styx. Παρόλο που οι σχέσεις μεταξύ αυτών των δύο races δεν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως “φιλικές”, τα προβλήματα εξοικείωσης λύνονται γρήγορα καθώς ο Arkail κατανοεί ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να εκτελέσει την αποστολή του.

Two heads are better than one
Μετά από την εισαγωγή και το σύντομο tutorial, θα πρέπει να μάθετε να παίζετε και με τους δύο χαρακτήρες μαζί. Ο Styx είναι το μόνο goblin που μπορεί να μιλήσει και έχει δείξει στοιχεία νοημοσύνης. Για την ακρίβεια, όχι μόνο είναι ο πιο έξυπνος του είδους του αλλά μερικές φορές αποδεικνύεται πιο εύστροφος ακόμα και από τον Arkail. Του αρέσει να κρύβεται και να χρησιμοποιεί την διπλωματία όταν προκύψει κόντρα γιατί λόγω του μεγέθους του… δεν μπορεί να τα βάλει με πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα. Ο Arkail από την άλλη είναι ένα μεγαλόσωμο orc έτοιμο για μάχη κάθε στιγμή που αντιμετωπίζει προβλήματα διαχείρισης θυμού. Προτιμάει να πολεμάει παρά να μιλάει αφού του το επιτρέπει και η φυσική του κατάσταση και η πείρα του ως πολεμιστής.

Ο Styx κρατάει τις ισορροπίες καθ' όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Είναι αυτός που συνεννοείται με τους bandits και σώζει τον εαυτό του και τον φίλο του από καταστάσεις που μπορεί να ήταν μοιραίες. Ο Arkail από την άλλη προσπαθεί να συγκρατείται όσο μπορεί καθώς θα προτιμούσε να τους ξερίζωνε τα κεφάλια παρά να προσπαθήσει να αποκτήσει την εύνοιά τους.

Σε αυτό το παιχνίδι αποφασίζετε πως θα κυλήσει η ιστορία. Μετά από σχεδόν κάθε διάλογο, έχετε την δυνατότητα να απαντήσετε είτε με τον έναν είτε με τον άλλον χαρακτήρα και να έχετε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα κάθε φορά. Μερικές φορές όμως, ότι και να αποφασίσετε, θα έχετε το ίδιο αποτέλεσμα, κάτι που για RPG δεν είναι καθόλου θετικό. Για παράδειγμα, σε κάποιο σημείο με τον Arkail, αποφασίσαμε την μία φορά να είμαστε τελείως ήρεμοι και να μην αντιδράσουμε στις προσβολές ενός Orc, ενώ την άλλη αντιδράσαμε και είχαμε πάλι το ίδιο αποτέλεσμα… έγινε μάχη.

Το σύστημα μάχης
Αυτό που τραβάει όλα τα βλέμματα πάνω του είναι το σύστημα με το οποίο διεξάγονται οι μάχες. Για να κάνετε επιθέσεις, θα πρέπει να «παγώσετε» κατά κάποιο τρόπο τον χρόνο και να προγραμματίσετε τις επιθέσεις σας. Υπάρχει μια μπάρα στα δεξιά και στα αριστερά της οθόνης, για τον Styx και τον Arkail αντίστοιχα, στην οποία θα μπορέσετε να διαλέξετε μέχρι και τέσσερις επιθέσεις για να τις εκτελέσετε εκείνη την στιγμή.

Για να ξεκινήσετε την επίθεση ουσιαστικά θα πρέπει να πατήσετε το space, για να καθυστερήσετε τον χρόνο (ή αλλιώς να τον παγώσετε) και να διαλέξετε τα skills που επιθυμείτε να κάνετε. Οι επιθέσεις αυτές όπως προαναφέρθηκε μπορούν να είναι μέχρι τέσσερις και από οποιαδήποτε από τις τρεις κατηγορίες που υπάρχουν. Οι κατηγορίες των επιθέσεων για τον Styx είναι: Melee, Special, Ranged και για τον Arkail: Offensive, Special, Defensive. Αργότερα, θα μπορείτε να τις εκτελείτε χωρίς να είναι ανάγκη να πατήσετε πρώτα space, αλλά απλώς βάζοντας το κάθε skill στους αριθμούς από 0 εώς 9. Έτσι, οι μάχες γίνονται λιγότερο χρονοβόρες και περίπλοκες. Ωστόσο αυτή η τεχνική απαιτεί εξοικείωση με το παιχνίδι, καθώς θα πρέπει να πάρετε γρήγορες αποφάσεις για τον συνδυασμό που θα χρησιμοποιήσετε στον κάθε ήρωα.

Η αλήθεια είναι ότι όσο και να μας άρεσε το concept, δεν μείναμε ευχαριστημένοι από το σύστημα μάχης. Καταρχήν, στον οδηγό λέει ότι μπορείτε με το E και το Q να αλλάξετε στόχο, αλλά στην πράξη αυτό λίγες φορές συμβαίνει. Ο χαρακτήρας σας, αντί να χτυπήσει αυτόν που του προκαλεί περισσότερο damage και είναι μπροστά του εκείνη την στιγμή, στοχεύει κάποιον τυχαίο στόχο. Εκτός από αυτό, σχεδόν στις μισές αναμετρήσεις κολλάει η μάχη και πολλές φορές ο ήρωάς σας δεν θα εκτελέσει την επίθεση που του είπατε αλλά θα κάτσει ακίνητος για μερικά δευτερόλεπτα. Αυτό, δεν θα ήταν τόσο αρνητικό εάν την ίδια στιγμή σταματούσαν να χτυπάνε και οι αντίπαλοι. Αντίθετα, όσο οι εχθροί εξαπολύουν τις επιθέσεις τους, εσείς θα βλέπετε τον ήρωά σας να κάθεται άπραγος και να χάνει ζωή.

Ευτυχώς, το Of Orcs and Men σας επιτρέπει να διαλέξετε τον χαρακτήρα με τον οποίο θέλετε να παίξετε κάθε φορά. Σε περίπτωση που το μετανιώσατε, έχετε κάθε στιγμή την δυνατότητα να αλλάξετε ήρωα απλώς πατώντας το TAB. Για να μπορέσετε να παίξετε χωρίς να δυσκολευτείτε, θα πρέπει να μάθετε να χρησιμοποιείτε και τους δύο κεντρικούς πρωταγωνιστές. Πρέπει να εναλλάσσετε συνεχώς ήρωες και να καλύπτετε μέσω του ενός τα αδύναμα σημεία του άλλου.

Ο καθένας τους έχει διαφορετικές δεξιότητες αλλά και αδυναμίες. Για παράδειγμα, ο Arkail, είναι πιο δυνατός και προκαλεί αρκετά μεγάλο damage αλλά αν γεμίσει η μπάρα με το rage του, γίνεται ανεξέλεγκτος, δεν βλέπει που χτυπάει και μπορεί να κάνει επίθεση ακόμα και στον Styx, κάτι που μπορεί να σας κάνει να χάσετε την μάχη. Έτσι, σε συνδυασμό με τις επιθέσεις, επιβάλλεται να χρησιμοποιήσετε τα defensive skills του, τα οποία χρησιμεύουν στο βοηθάνε στο να αδειάσει η μπάρα με το rage. Ο Styx, μπορεί να μπει σε stealth πατώντας το Shift και να σκοτώσει εχθρούς από πίσω αθόρυβα. Επίσης, μπορεί να εκτελέσει και ranged attacks, πράγμα που του δίνει προβάδισμα στην μάχη. Το τρωτό του σημείο είναι η μικρή αντοχή στα χτυπήματα και η γρήγορη κατανάλωση του mana.


Skills και User interface
Πατώντας το I, εμφανίζεται το inventory στο οποίο μπορείτε κάθε στιγμή να βρείτε ακριβώς αυτό που ψάχνετε. Μέσω αυτού βλέπετε τα όπλα, την πανοπλία και τα charms τα οποία είναι μαγικά φυλαχτά και προσφέρουν stats όπως damage, stability, stamina κ.α. Επειδή όμως δεν έχετε έναν ήρωα αλλά δύο, κάτω αριστερά σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε ποιανού τα αντικείμενα θέλετε να κοιτάξετε. Έτσι δεν αναγκάζεστε να κλείνετε το inventory, να πατάτε TAB για να αλλάξετε χαρακτήρα και να ξανακάνετε κλικ σε δικό του inventory. Κατ’ αυτό τον τρόπο εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο.

Όπου πηγαίνετε θα πρέπει να σφάζετε τους εχθρούς σας. Στο δρόμο του αίματος που θα διασχίσετε, θα αφήσετε πίσω σας πολλά πτώματα.

Δίπλα από τα items, βρίσκονται τα skills και από εκεί θα μπορέσετε να τα αγοράσετε, να αναβαθμίσετε τα ήδη αγορασμένα και να τα κάνετε keybind στην hotbar. Κάθε φορά που ανεβαίνετε ένα level, αποκτάτε και από έναν πόντο με το οποίο μπορείτε να αγοράσετε skills. Τα skills του Styx είναι κυρίως επικεντρωμένα στο να προκαλούν damage over time. Έχει δηλαδή δηλητήρια τα οποία, κάνουν stun ή προκαλούν ζημιά σε έναν εχθρό όσο περνάει η ώρα. Αυτό το σύστημα είναι βολικό καθώς οι εχθροί απομένουν με λίγη ζωή και να είναι πιο εύκολο στο tank σας (Arkail) να τους αντιμετωπίσει. Από την άλλη, τα skills του Arkail κάνουν μεγάλο damage και γεμίζουν πολύ γρήγορα την μπάρα με το rage. Έτσι, είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσετε και τα defensive skills για να είστε σίγουροι ότι δεν θα γίνει ανεξέλεγκτος. Το ευχάριστο είναι ότι από την στιγμή που θα ξεκινήσετε να παίζετε, τόσο ο Arkail όσο και ο Styx, μπορούν να κάνουν revive o ένας τον άλλο, με το skill Raise Ally.

Εξίσου σημαντικά είναι τα attributes, τα οποία επίσης αναβαθμίζετε κάθε φορά που ανεβαίνετε σε level. Strength, Agility, Stamina και Mind είναι τα τέσσερα attributes που έχει ο κάθε ήρωας ξεχωριστά. Πρέπει να αναβαθμίζονται όλα και να μην αμελείται κανένα αφού η σωστή επιλογή και αναβάθμισή τους μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις μάχες. Σε περίπτωση που σε κάποιο level up κατανείμετε τους πόντους σας εκεί που θέλετε, τότε δεν υπάρχει επιλογή να κάνετε reset και θα μείνουν εκεί για πάντα.

Το HUD καταλαμβάνει ελάχιστα σημεία στην οθόνη και σας επιτρέπει να δείτε τριγύρω χωρίς να σας εμποδίζει. Το health και το mana σας δεν είναι ορατά, παρά μόνο όταν εισέλθετε σε μάχη. Tότε θα σας εμφανιστούν οι μπάρες του κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά μαζί με τα άδεια slots για τις επιθέσεις. Ο σχεδιασμός είναι απλοϊκός αφού πραγματικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι παραπάνω προκειμένου να προχωρήσετε στην αποστολή σας. Το health και το mana regeneration είναι γρήγορα και ολοκληρώνονται μέσα σε ελάχιστα δεύτερα απ’ τη στιγμή που θα τελειώσει η μάχη. Έτσι, δεν είναι ανάγκη τραφείτε για να γεμίσετε την ζωή κάθε τρεις και λίγο, ούτε να ψάξετε potions που σας δίνουν mana.

Πάμε παρέα για quests
Τα quests στο Of Orcs and Men είναι πολύ απλή στη σύλληψη και παρουσιάζουν χαμηλό επίπεδο δυσκολίας. Συνήθως καλείστε να σκοτώσετε κάποιον στόχο ή να συναντήσετε συμμάχους σε μυστικά μέρη. Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν βρίσκονται πολλοί εχθροί μπροστά σας και δεν υπάρχει κάποιος σαφής τρόπος για να τους αντιμετωπίσετε. Όπως συμβαίνει πάντα, στον δρόμο για τα quests θα συναντήσετε εχθρούς τους οποίους τις περισσότερες φορές θα πρέπει να σκοτώσετε αφού δεν θα έχετε πάντα την επιλογή να αποφύγετε μια μάχη.

Το A.I. είναι σε γενικές γραμμές ασταθές. Όταν η engine λειτουργεί ορθά, θα είναι δύσκολο εως αδύνατο να περάσετε απαρατήρητοι αφού οι εχθροί σας θα είναι πάντα έτοιμοι για μάχη… λες και σας περίμεναν. Συνήθως επιτίθενται όλοι μαζί χωρίς κάποια ιδιαίτερη στρατηγική, ενώ τα πράγματα γίνονται σκούρα όταν υπάρχουν και εχθρικά σκυλιά. Τα σκυλιά αποτελούν ορκισμένους εχθρούς του Styx αφού είναι τα μόνα που τον καταλαβαίνουν όταν κυκλοφορεί σε stealth mode. Επίσης, με το γάβγισμά τους, τραβάνε τα βλέμματα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν περισσότεροι φρουροί πάνω σας.

Αρκετές φορές όμως μας έτυχε, ενώ παίζαμε ως Styx, να επιτεθούμε σε έναν φρουρό και αυτός μαζί με την παρέα του να τρέξουν πάνω στον Arkail. Πάντως από εκεί που οι αντίπαλοι σας αντιλαμβάνονται ακόμα και τα βήματά σας, θα τους δείτε να στέκονται αδιάφοροι όταν σκοτώσετε έναν φρουρό που βρίσκεται ακριβώς απέναντί τους. Αυτό παρατηρήσαμε ότι ισχύει και στα τρία επίπεδα δυσκολίας.

Δυστυχώς, δεν είναι μόνο το Α.Ι των αντιπάλων μετριότατο αλλά και των συντρόφων που σας ακολουθούν. Πολλές φορές υπάρχει περίπτωση να έχετε μπει σε μάχη για πάνω από ένα λεπτό μέχρι να καταλάβει ο σύμμαχός σας ότι δέχεστε επίθεση και να έρθει να σας βοηθήσει. Τα πράγματα γίνονται ακόμα χειρότερα όταν ο Styx μπαίνει σε stealth mode. Τότε, ο Arkail σταματάει να τον ακολουθεί, κάνει πίσω και σε περίπτωση που γίνετε αντιληπτός θα πρέπει να τρέξετε προς το μέρος του για να καταλάβει ότι έχετε εμπλακεί σε μάχη.

Ο χάρτης είναι απλός και σαφής, δεν έχει κρυφές στροφές ούτε κι αδιέξοδα. Πιστεύουμε ότι θα σας βολέψει ιδιαίτερα αφού δείχνει τον προορισμό, τον στόχο και την τοποθεσία των ηρώων σας κάθε στιγμή. Τα side quests είναι λίγα και δεν παίζουν μεγάλο ρόλο είτε δεχτείτε να τα εκτελέσετε είτε όχι. Συνήθως οι ανταμοιβές είναι πολύ μικρές και δεν αξίζουν τον κόπο. Από την άλλη όμως, αν δεν σας φτάνουν οι 14 ώρες του campaign, τότε μπορείτε να τα αναλάβετε.

Τοπία άξια της προσοχής μας
Τα γραφικά του Of Orcs and Men είναι λίγο πάνω του μετρίου. Το περιβάλλον είναι μουντό και κυριαρχούν οι γκρίζες και μαύρες αποχρώσεις στις πόλεις και το πράσινο στα δάση. Μπορούμε να πούμε ότι τα τοπία θυμίζουν λίγο το Skyrim ως προς την αισθητική και τα χρώματα. Τα textures είναι προχειροσχεδιασμένα και πραγματικά πολύ κακής ποιότητας. Μερικά αντικείμενα παρουσιάζουν έντονο pixelιασμα ενώ το collision detection καταντάει ενοχλητικό. Συγκεκριμένα, όταν θα χρειαστεί να στείλετε τον Styx κάτω από μικρά περάσματα για να σας ανοίξει πόρτες, δεν θα είναι λίγες φορές που το συμπαθές goblin θα…κολλήσει, προκαλώντας σας εκνευρισμό!

Όσον αφορά τα μοντέλα των χαρακτήρων, εκεί οι μόνοι που φαίνονται καλοσχεδιασμένοι είναι οι κεντρικοί ήρωες που ελέγχουμε. Ο Arkail είναι πανύψηλος και με πολλούς μύες. Το δέρμα του είναι θαμπό πράσινο και γεμάτο με φλέβες ενώ στο χέρι του έχει τατουάζ της φατρίας του, των Bloodjaws. Σχεδιαστικά υστερεί σε σύγκριση με τον Styx, στον οποίο διακρίνεται μέχρι και η γράμμωση, παρά το γεγονός ότι είναι πιο μικρόσωμος. Κατά την άποψή μας, τα γραφικά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα αλλά σίγουρα δεν είναι αυτό το στοιχείο στο οποίο αξίζει να επικεντρωθείτε, αλλά το gameplay.

Ορχηστρικές επικές νότες
Το δυνατό στοιχείο του παιχνιδιού είναι ο ηχητικός τομέας του. Ο έμπειρος αφηγητής που απαγγέλει την ιστορία δημιουργεί μια παραμυθένια ατμόσφαιρα, ενώ την μουσική έχουν επιμεληθεί ο συνθέτης Olivier Deriviere και το κουαρτέτο Boston Cello Quartet.

Το voice acting είναι άριστο, με τις φωνές να αποδίδονται στο πρέπον ύφος του εκάστοτε χαρακτήρα, με κορυφαίο όλων τον Styx που θα σας κάνει να γελάσετε με το χιούμορ του. Παρόλα αυτά, οι βρισιές πάνε και έρχονται, κάτι που κάνει το δημιούργημα της Cyanide ακατάλληλο για παιδιά και ίσως ενοχλήσει όσους είναι ευαίσθητοι στις άσχημες λέξεις. Το lip sync είναι κατώτερο των περιστάσεων, ίσως το χειρότερο από κάθε ανάλογο τίτλο. Σε περίπτωση όμως που το βρείτε ενοχλητικό, υπάρχει λύση αφού με το Escape, μπορείτε να κάνετε skip όλα τα cutscenes και έτσι δεν θα αντιληφθείτε ούτε το αδύναμο lip sync, ούτε το πόσες φορές αναφέρθηκε η λέξη “fuck”.

Επίλογος
Το Of Orcs and Men αποτελεί μια καλή ανεξάρτητη προσπάθεια δημιουργίας ενός ανταγωνιστικού RPG. Τα quests του είναι απλά και κάνουν το gameplay διασκεδαστικό. Η δυσκολία του είναι κάτω του μετρίου, τουλάχιστον στο μεσαίο difficulty level όπου και το δοκιμάσαμε, ενώ μπορεί να αποτελέσει άνετα το πρώτο παιχνίδι κάποιου που δεν κατέχει απόλυτα τα παιχνίδια ρόλων. Αυτό που θα πρέπει να συνηθίσετε είναι η συχνή και σωστή εναλλαγή μεταξύ των δύο ηρώων έτσι ώστε να φτιάξετε το πιο δυνατό δίδυμο. Το σύστημα μάχης είναι απλό αλλά με τόσα προβλήματα που έχει, μπορεί να χαρακτηριστεί και ως…ανυπόφορο!

Η αίσθηση που μας άφησε το RPG της Cyanide είναι ανάμεικτη. Αναμφίβολα θα καταφέρει να “πωρώσει” κάποιους από εσάς, ιδιαίτερα όσους προτιμούν να επιλέγουν…κακούς χαρακτήρες, ενώ άλλους θα τους ξενερώσει. Δεν μπορούμε λοιπόν να σας εγγυηθούμε ότι τα χρήματα που θα δαπανήσετε θα πιάσουν τόπο. Παρόλα αυτά, σας το προτείνουμε εάν θέλετε να δοκιμάσετε κάτι το επικό και τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Θετικά:
- Εύχρηστο inventory
- Προσεγμένος ηχητικός τομέας
- Η απλότητά του το κάνει προσιτό σε όλους

Αρνητικά:
- Ενοχλητικά bugs στην μάχη
- Ασταθές A.I
- Οι μικρές ανταμοιβές στα quests

Βαθμολογία
Γραφικά: 7
Ήχος: 8
Gameplay: 7
Αντοχή: 7
Γενικά: 7

Εάν σας αρέσει η σύντομη και στρατηγική μάχη τότε αξίζει να το δοκιμάσετε.

Χριστιάνα Θάνου

Keywords
men, men, game of thrones, games, pro, rpg, diablo, game, genesis, full, easy, green, video, space, tab, rage, shift, user, πηγαίνετε, time, tank, health, slots, συλληψεις, engine, skyrim, μύες, boston, voice, sync, λύση, escape, skip, κινηση στους δρομους, αξια, σκοπια, Καλή Χρονιά, ξανα, skyrim, αδεια, βρισιες, ηχος, κοντρα, μουσικη, παιχνιδια, φυσικη, χρωματα, ωρα, games, game, game of thrones, rpg, time, αισθητικη, αξιζει, απλα, ατμοσφαιρα, πηγαίνετε, βρειτε, βρισκεται, γεγονος, γινει, γινεται, γινονται, δευτερο, δερμα, δευτερα, δυνατοτητα, δειτε, δειχνει, διδυμο, ευχαριστο, εγινε, ευκολο, υπαρχει, εξοικειωση, ερχονται, ετοιμο, ευνοια, εχθροι, ζημια, ζωη, ιδια, ιδιο, ηρεμια, ηρωες, ισχυει, υφος, θετικο, λεηλασια, λύση, μοιρα, μοντελα, μπορειτε, μυστικα, μονα, παντα, οθονη, ονομα, ουσιαστικα, παιδια, περιβαλλον, πορτες, προβληματα, πρωταγωνιστες, ρολο, σαφης, σιγουρα, συγκεκριμενα, συνεχεια, συλληψη, σκηνες, σκυλια, τατουαζ, τοπια, τρια, φαινονται, φορα, χερι, χειροτερα, χιουμορ, ομορφα, ωρες, αδυνατο, ανηκει, health, βηματα, boston, diablo, tank, easy, engine, escape, full, genesis, γινετε, ηρωας, χωρα, ιδιαιτερα, ιθαγενεις, user, λεξεις, μια φορα, μπροστα, μύες, παιχνιδι, rage, pro, shift, skip, slots, space, sync, tab, tech, voice
Τυχαία Θέματα