Dust 514 beta

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για την beta του Dust 514. [UPDATE]


[Αρχική δημοσίευση 5/6/2012] Το πρώτο online beta event για το PS3, θα λάβει μέρος την Παρασκευή στις 29 Ιουνίου όπως ανακοινώθηκε από την Ισλανδική εταιρία προγραμματισμού, CCP Games.

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση θα πρέπει να δηλώσετε

συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού www.Dust514.com/beta. Οι τυχεροί που θα επιλεγούν (μέσω τυχαίας κλήρωσης) θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον τίτλο για ολόκληρο το Σαββατοκύριακο. Εάν πάλι δεν τα καταφέρετε, μην ανησυχείτε, μιας και -όπως ανακοινώθηκε- θα ακολουθήσουν και άλλα παρόμοια beta events στο προσεχές μέλλον.

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε ότι σχεδόν παράλληλα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού, οι κάτοχοι του PS Vita θα μπορέσουν να κατεβάσουν και μια εφαρμογή η οποία παρουσιάστηκε εκτενώς στην E3. Έτσι με την Dust 514: Neocom, όπως χαρακτηριστικά θα ονομάζεται, θα μπορείτε να επικοινωνείτε με τους φίλους σας μέσα στο παιχνίδι και να ανταλλάσετε emails. Επίσης θα μπορείτε να διαμορφώσετε απομακρυσμένα τον χαρακτήρα σας, τα όπλα σας, αλλά και να αγοράζετε διάφορα αντικείμενα από το marketplace του παιχνιδιού χωρίς φυσικά να χρειάζεται να είστε online από το PS3.

{youtube}tASM8P6c16c|400|300{/youtube}

Το Dust 514 είναι ένα free-to-play MMOFPS το οποίο θα ακολουθεί το μοντέλο των μικροπληρωμών. Μέσα στο παιχνίδι θα υπάρχουν δυο είδη νομισμάτων: τα Aurum τα οποία θα μπορείτε να αγοράσετε μόνο με αληθινά χρήματα και τα ISK. Τα δεύτερα είναι ιδιαιτέρως γνωστά στους παίκτες του Eve Online, μιας και επί της ουσίας μιλάμε για το ίδιο νόμισμα το οποίο θα μπορεί και να αποκτηθεί αλλά και να δαπανηθεί και στα δύο παιχνίδια παράλληλα. O διευθυντής marketing της CCP, David Reid, σύγκρινε άμεσα το μοντέλο με αυτό του League of Legends (IP points=ISK, RP points=Aurum).

Ο αποκλειστικός αυτός τίτλος αναμένεται μέσα στο 2012, για PS3 και PS Vita και θα είναι συμβατός με το PlayStation Move.

[UPDATE 14/1/2013] Η Sony μας ενημέρωσε ότι open beta του Dust 514 θα ξεκινήσει στις 22 Ιανουαρίου, ημέρα Τρίτη. Λογικά η beta θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου, όταν και θα γίνει το καθιερωμένο εβδομαδιαίο PlayStation Store update.

Δεν θα υπάρξει κάποιο wipe στα προφίλ, πράγμα που σημαίνει ότι όσοι συμμετέχετε ήδη στην closed beta θα διατηρήσετε κανονικά τον χαρακτήρα σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις GameWorld