Diablo III: Dueling mode

Η Blizzard εξηγεί πως δουλεύει το dueling mechanic που έρχεται με το patch 1.0.7!

Σε προηγούμενο άρθρο σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με την ακύρωση του Team Deathmatch στο Diablo 3 και την υιοθέτηση ενός πιο casual PvP mode. Με το patch

1.0.7 η αναμονή σας θα λάβει τέλος αφού θα εισαχθεί το διακαώς αναμενόμενο dueling mode.

Για να κάνετε duel με κάποιον άλλο παίκτη θα πρέπει να μιλήσετε στον Nek the Brawler ο οποίος βρίσκεται στο inn του New Tristram. Αυτός θα κατευθύνει εσάς και το party σας στο Scorched Chapel, μία νέα περιοχή όπου θα πραγματοποιείται το PvP και χωρίζεται σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές, τις Church, Graveyard, River και Lake. Το dueling θα υποστηρίζει ως και τέσσερις παίκτες σε ένα Free-For-All mode. Άρα οι επιλογές που θα έχετε 1vs1, τρεις αντίπαλοι (όλοι εναντίον όλων) ή τέσσερις αντίπαλοι (επίσης όλοι εναντίον όλων).

Ο Wyatt Cheng, τεχνικός σχεδιαστής της Blizzard, ανακοίνωσε στο Battle.net: "Πρόθεσή μας είναι να προσφέρουμε στους παίκτες μία ασφαλή τοποθεσία όπου θα μπορούν να μάχονται ο ένας με τον άλλο και να καυχιούνται για τις νίκες τους, χωρίς ωστόσο να υπάρχει η απογοήτευση που είχαμε δει στο Diablo 2". Όσο για την επιβράβευση των παικτών, ο Cheng κατέληξε στο ότι το Diablo III "δεν κρατάει score και δεν υπάρχουν αποστολές. Θέλαμε το dueling να είναι όσο πιο απλό γίνεται, οπότε φτιάξαμε ένα μινιμαλιστικό σύστημα. Γνωρίζουμε πως ακόμη και χωρίς απολαβές και αποστολές, κάποιοι παίκτες θέλουν απλώς να πολεμήσουν μεταξύ τους".

{youtube}JJpVqFsQaUQ|400|300{/youtube}

Αξίζει να σημειωθεί πως αν πεθάνετε όσο είστε στον dueling κόσμο θα αναστηθείτε και πάλι στην dueling περιοχή αφού ο θάνατος δεν είναι μόνιμος, ακόμη και για τους Hardcore χαρακτήρες. Δεν θα χάσετε το durability των αντικειμένων σας, ενώ όταν νιώσετε πως θέλετε να αποχωρήσετε μπορείτε απλά να κάνετε μεταφορά πίσω στην πόλη.

Η Blizzard αναφέρει και τις υπόλοιπες αλλαγές που θα έρθουν με το patch για το δημοφιλές Action RPG. Υπάρχουν αναβαθμίσεις στα classes, προσθήκες στο crafting, αλλαγές στην δύναμη και την τοποθέτηση των τεράτων και τροποποιήσεις στον τρόπο ζωής των παικτών. Δείτε τις αλλαγές στο Battle.net. Το patch θα είναι διαθέσιμο σε PTR (Public Test Realm Server) πολύ σύντομα.

Διαβάστε το review του Diablo III από το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα