Report συντακτών: 14/1/2013

Παίζουμε King's Bounty και πολεμάμε τους...Γκαντεμόσαυρους!

Το πρώτο report συντακτών για τη νέα χρονιά είναι γεγονός.

Επιτέλους αποκαλύφθηκε ποιος πραγματικά ήταν ο Γκαντεμόσαυρος όλα αυτά τα χρόνια στα ερτζιανά. Είπαμε να προσκαλέσουμε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στο στούντιο του GameWorld TV χθες Κυριακή και 13 και είδατε τι έγινε! Ο Αλέξανδρος έπεσε τέζα σπίτι του με 38.5 πυρετό, το (σύγχρονο) laptop της Χριστιάνας πέταγε μπλε

οθόνες μετά την εγκατάσταση του World of Tanks κι εγώ τραβήχτηκα στο νοσοκομείο για ένα προβληματάκι υγείας (της πλάκας) το οποίο ξεπεράστηκε μεν, χάσαμε την εκπομπή δε!

Είναι γεγονός ότι σας χρωστάμε πολλές μονταρισμένες εκπομπές, τόσο από το GameWorld TV, όσο και από την εκπομπή Users. Όλες υποσχόμαστε ότι θα ανέβουν τις επόμενες ημέρες στο κανάλι μας στο YouTube αλλά και στο κανάλι των Users. Μην ξεχάσετε φυσικά να κάνετε subscribe ώστε να γίνουμε επιτέλους χίλιοι! Αναμένεται επίσης το intro της εκπομπής στο GameWorld TV. Όσο για την εκπομπή του Τσουβέλα...ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αυτή την Κυριακή στις 16:00. Αν πάθουμε τίποτα πάλι, σας εγγυώμαι ότι δεν θα υπάρξει τρίτη φορά γιατί στο τέλος θα κινδυνέψει το ίδιο το site!

Αυτή την εβδομάδα ένα μέρος της συντακτικής ομάδας του GameWorld σας ετοίμασε ένα αφιέρωμα στη σύγχρονη σειρά King's Bounty. Το tactical RPG που αγαπήσαμε το 1990 επανήλθε από το 2008 κι εμείς το τιμούμε δεόντως. Προσωπικά είμαι fan των real-time RPG αλλά παραδέχομαι την συγκεκριμένη σειρά γιατί έχει ιδιαίτερο gameplay και σημαντικό κοινό. Η Άντζελα Μαυρομάτη, ο Γιάννης Μοσχονάς και η Μαρία Αναγνωστοπούλου σας ετοίμασαν όλους τους τίτλους King's Bounty και θα σας τους παρουσιάσουν κατά χρονολογική σειρά, επομένως...μείνετε συντονισμένοι.

Report συντακτών
Ακολουθεί το εβδομαδιαίο report συντακτών με τα επόμενα άρθρα που σας ετοιμάζουμε.

Παντελής Δασκαλέλος: Ετοιμάζει το review του Anarchy Reigns. Από τους λίγους τίτλους που αξίζουν τον φετινό Ιανουάριο.

Γρηγόρης Βούλγαρης: Η μεγάλη επιστροφή του...φαντάρου μας, που μετράει κάτι λιγότερο από 30 και σήμερα, έγινε με το PlanetSide 2. Επόμενο review του θα είναι το The Walking Dead σε retail έκδοση που κυκλοφόρησε μέσα στον Δεκέμβριο. Υπενθυμίζουμε ότι η κυκλοφορία των δύο αυτών games στα τέλη της χρονιάς ήταν και ο λόγος που δεν συμπεριλάβαμε τα δύο αυτά games στις υποψηφιότητες του Game of the Year, καθότι η λίστα είχε προαποφασιστεί από τα μέσα Νοεμβρίου.

Γιάννης Μοσχονάς: Ο "Blood King" ξεκίνησε δυναμικά με το Midway Arcade Origins ενώ συμμετέχει στο αφιέρωμά μας στη σειρά King's Bounty, με ένα review. Από εκεί κι έπειτα...έρχονται τα reviews του Baldur's Gate (remake) και το Book of Unwritten Tales. Προβλέπεται κάψιμο!

Χριστιάνα Θάνου: Ετοιμάζει review του Of Orcs and Men και video reviews των Call of Duty: Black Ops II και Dishonored.

Νίκος Θωμάδης: Ετοίμασε το άρθρο "Επιλέξτε τα σωστά smartphones και tablets" που γέμισε με δεκάδες σχόλια, ενώ συνέχισε τις περιηγήσεις του στα Online Action Slashers με το War of the Roses.

Άντζελα Μαυρομάτη: Συμμετέχει στην King's Bounty week με δύο reviews.

Μαρία Αναγνωστοπούλου: Συμμετέχει στο αφιέρωμά μας στη σειρά King's Bounty, με ένα review.

Γιώργος Κυρενές: Σπέσιαλ άρθρο με τα μεγάλα ξεχασμένα console games για την στήλη Console Wars.

Μάνος Γρυπάρης: Ετοιμάζω review του Fifa Manager 13 για PC. Προειδοποιώ: ΑΝ το αντέξω!

GameWorld TV
Αυτή την Κυριακή στις 16:00 στο GameWorld TV ελπίζουμε να ζήσουμε για να υποδεχθούμε τον Αλέξανδρο Τσουβέλα. Θα παίξουμε ένα ματς μαζί του στο Pro Evolution Soccer 2013 και αμέσως μετά World of Tanks μαζί σας! Ελπίζουμε ακόμη να είναι έτοιμο το GameWorld TV intro, το οποίο (όπως θα έλεγε κι ο Γιάννης Μοσχονάς) θα είναι πραγματικά...ΕΠΙΚΟ!

Όσο για τα site upgrades, σας ετοιμάσαμε τα Twitter profiles από τους διασημότερους game designers ανά τον κόσμο, καθώς επίσης και ανακατεύθυνση στη σελίδα που διαβάζετε κατά το Login. Όποτε συνδέεστε στο site ενώ βρίσκεστε σε είδηση, θα κατευθύνεστε στην είδηση αυτή και όχι στη σελίδα του προφίλ σας. Ολοκληρώνουμε επίσης τον σχεδιασμό για τον μεγάλο τομέα των reviews που σας ετοιμάζουμε.

Καλή εβδομάδα να έχουμε!

Keywords
Τυχαία Θέματα