Killzone Shadow Fall: Δωρεάν DLC με δύο maps

Διαθέσιμοι σήμερα μέσω του PlayStation Store οι δύο νέοι χάρτες για το multiplayer.

Η Guerilla Games ανακοίνωσε μέσω του ευρωπαϊκού PlayStation Blog ότι έγιναν διαθέσιμα δύο καινούρια maps για το multiplayer του Killzone: Shadow

Fall. Το Terminal διαδραματίζεται στο εσωτερικό του τοίχου του No Man's Land και συγκεκριμένα στην πλευρά του New Helghan, ενώ το Stormgracht λαμβάνει χώρα στην τοξική βιομηχανική πλευρά του πλανήτη. Ακολουθούν αναλυτικά όλες οι πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα για τα δύο δωρεάν maps του multiplayer.

Terminal
Το συγκεκριμένο map βρίσκεται μέσα στο τεράστιο διαχωριστικό τοίχωμα στην πλευρά του New Helghan στο No Man’s Land. Σίγουρα το Terminal δεν είναι ο τύπος σταθμού που θα θέλατε να βρεθείτε ποτέ. Με το μισό να είναι μια αμυντική εγκατάσταση και το άλλο μισό να είναι μέρος συγκροτήματος φυλακών, το map αυτό είναι επίσης συνδεδεμένο από σιδηροδρομικά συστήματα από τα οποία τραίνα περνάνε με ιλιγγιώδη ταχύτητα χωρίς να προσέχουν εσάς που μπορεί να βρεθείτε εκεί τυχαία.

Στην μια πλευρά του σταθμού βρίσκεται τοποθετημένο το κέντρο ελέγχου του οπλοστασίου, από το οποίο παρακολουθούνται οι άμυνες ολόκληρου του σταθμού. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν τεράστια αντιαεροπορικά όπλα που παρακολουθούν συνεχώς το σημείο πάνω από την γέφυρα που οδηγεί στην πλευρά Vektan της πόλης. Από την άλλη πλευρά τώρα, υπάρχουν τα -όχι και τόσο αισιόδοξα- κελιά τα οποία περιμένουν με ανυπομονησία τους άτυχους κρατούμενους που θα φθάσουν στην εξωτερική πλατφόρμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το αντίστοιχο τρέιλερ του πρώτου map.

Να επισημανθεί επίσης πως με τόσους ορόφους και πλατφόρμες για να εξερευνήσετε, το Terminal θα δοκιμάσει την έννοια του προσανατολισμού σας. Για αυτό θα πρέπει να δίνετε προσοχή πριν... βρεθείτε στο τζάμι ενός τραίνου χωρίς εισιτήριο.

{youtube}rWqr2XD9490|500|300{/youtube}

Stormgracht
Περνώντας μέσα από την τοξική βιομηχανική περιοχή του New Helghan, το Stormgracht αποτελεί έναν λαβύρινθο από σπασμένα και πεταμένα σκουπίδια τα οποία έχουν γίνει ακόμα χειρότερα από τις πλημμύρες των περασμένων χρόνων. Αυτό που κυριαρχεί και κάνει εντύπωση στο κεντρικό κανάλι είναι οι πύλες υπερχείλισης οι οποίες έχουν την δυνατότητα να ανοιχτούν και να πλημμυρήσει το Stormgracht. Το ορμητικό ρεύμα κάνει καλά τη δουλειά του καθώς παρασέρνει τα πάντα στον δρόμο του, εκτός και αν μπορεί να βρείτε ένα ασφαλές σημείο πάνω από το επίπεδο του νερού ή μέσα στα τείχη του Gracht. Δείτε το αντίστοιχο τρέιλερ παρακάτω.

{youtube}LqpRY00tlRM|500|300{/youtube}

Από την μια πλευρά του Gracht, ο εσωτερικός χώρος στεγάζει ένα απαρχαιωμένο δίκτυο συστημάτων επεξεργασίας λημμάτων. Ο τοίχος από την άλλη πλευρά του καναλιού δεν μπορεί αν χρησιμοποιηθεί και για αυτό έγινε καταφύγιο για τους εξόριστους πολίτες από την πόλη Vektan, εφόσον δεν μπορούσαν να ανεχτούν άλλο το καθεστώς του New Helghan. Ο χώρος εντός των τειχών είναι περιορισμένος, αλλά πολλαπλές διαδρομές από τούνελ και σωλήνες σας δίνουν τη δυνατότητα να κινηθείτε αθόρυβα σε όλες τις εσωτερικές περιοχές.

Ακριβώς το αντίθετο θα παρατηρήσετε στο κεντρικό κανάλι το οποίο είναι εκτεθειμένο από παντού αλλά αν προτίθεστε να διακινδυνεύσετε για λίγο τη ζωή σας θα βρείτε πολύ καλά σημεία για sniping. To Stormgracht υπόσχεται ότι θα δοκιμάσει τις ικανότητες της τακτικής σας καθώς το gameplay αλλάζει συνεχώς με τις πύλες να ανοίγουν και να παρασέρνουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου με εσάς, στον δρόμο τους.

Διαβάστε το review για το Killzone: Shadow Fall από τον Παντελή Δασκαλέλο, καθώς και όλες τις πληροφορίες του Insurgent DLC. Συζητήστε όλες τις ειδήσεις του παιχνιδιού στο αντίστοιχο topic στο forum του GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα