Game Cafe: Η νέα εκπομπή του GameWorld

Κερνάμε καφέ, κουβεντιάζουμε για games και μοιράζουμε δώρα! [UPDATE]

[Αρχική δημοσίευση: 22/7/14] Με αφορμή την συμπλήρωση 9 χρόνων του GameWorld, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την νέα μας εκπομπή με την ονομασία Game Cafe.

Ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες εκπομπές του GameWorld, όπως το Battle όπου αναμετρούμαστε με άλλους gamers, το Game

Maniacs όπου σας δείχνουμε τις μεγαλύτερες συλλογές Ελλήνων gamers, το Retro Gamers που σας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και το Budget Gaming που σας παρουσιάζει ποιοτικά περιφερειακά σε προσιτές τιμές, το GameWorld βγαίνει ξανά στον αέρα, πίνοντας καφεδάκι και συζητώντας για games.

Μέχρι τώρα όλες οι εκπομπές μας βασίζονταν σε κάποιο συγκεκριμένο concept, το Game Cafe όμως θα είναι η πρώτη που δε θα έχει concept. Μια ή δύο φορές τον μήνα οι Users θα πηγαίνουμε σε μια γνωστή καφετέρια και θα συζητάμε για games. Tα θέματα συζήτησης θα τα θέτετε εσείς στο forum του GameWorld. Εμείς θα επιλέγουμε κάθε φορά πέντε από τα θέματα που προτείνατε και θα τα εξαντλούμε. Θα συμφωνούμε, θα διαφωνούμε, θα γελάμε, μπορεί και να τσακωνόμαστε ενίοτε... όλα αυτά χωρίς κανένα σενάριο, χωρίς καμία προετοιμασία. Θα μιλάμε μεταξύ μας όπως ακριβώς μιλάμε όταν βγαίνουμε για καφέ!

Παιχνίδια
Κατά τη διάρκεια του Game Cafe, ενίοτε θα παίζουμε και διάφορα παιχνίδια μεταξύ μας. Για παράδειγμα, μία ιδέα της Χριστιάνας είναι το Game Shots, όπου την ώρα που θα είμαστε στο cafe θα ανεβάζουμε φωτογραφία από το μέρος εκείνη την στιγμή και σας ζητούμε να μας κάνετε ερωτήσεις, τις οποίες θα πρέπει να απαντήσουμε σωστά. Συντάκτες που απαντούν λάθος θα πίνουν από ένα σφηνάκι. Ηττημένος θα είναι όποιος βγει... off και νικητής αυτός που θα αντέξει μέχρι το τέλος. Αυτή είναι μια ιδέα του τι είδους παιχνίδια θα μπορούμε να παίξουμε, απλά με τα βαριά ποτήρια όπως ο Παντελής και ο Γρηγόρης θα υπάρχει... ένα handicap όπως και να το κάνουμε! Ο υποφαινόμενος μπορεί να βγει off στα δύο-τρία πρώτα σφηνάκια, οπότε καταλαβαίνετε ότι θα έχει... ενδιαφέρον.

Guests
Ανά διαστήματα στο Game Cafe θα έρχονται guest developers, Youtubers, υπεύθυνοι εταιρειών, άλλοι συντάκτες ή καλεσμένοι από την βιομηχανία των games, οι οποίοι θα συζητούν μαζί μας κανονικά παίρνοντας μέρος στην κουβέντα.

Η πρώτη εκπομπή θα γυριστεί κατά πάσα πιθανότητα την Τετάρτη. Αυτό που θέλουμε από εσάς είναι να θέσετε το δικό σας ερώτημα προς συζήτηση, αρκεί αυτό να μην έχει μονολεκτική απάντηση. Παραδείγματα προς συζήτηση είναι τα:

- Ποιο παιχνίδι περιμένετε περισσότερο φέτος;
- PS4, Xbox One ή Wii U;
- Ποια είναι η γνώμη σας για το Χ-παιχνίδι/εταιρεία;

Ξεκινήστε λοιπόν να θέτετε τα ερωτήματά σας στο topic του Game Cafe στο forum του GameWorld. Εμείς θα συγκεντρώσουμε τα πέντε καλύτερα και θα τα θέσουμε προς συζήτηση στην εκπομπή. Το ποια θα είναι αυτά τα θέματα... θα τα μάθετε την ώρα της εκπομπής!

[UPDATE: 24/7/14 - Game Cafe trailer]

Αύριο το μεσημέρι κάνει ντεμπούτο η νέα εκπομπή του GameWorld με τίτλο Game Cafe. Πρόκειται για την πιο ακριβή παραγωγή του GameWorld μέχρι στιγμής, καθώς για τις ανάγκες κάθε γυρίσματος χρησιμοποιείται το ανάλογο μικρόφωνο, τέσσερις κάμερες και ασφαλώς άνθρωποι που δουλεύουν πίσω από αυτές. Οι Users -Μάνος, Παντελής, Γρηγόρης και Χριστιάνα- επιλέγουν μία καφετέρια ανά δύο επεισόδια, όπου συναντιούνται, συζητούν τα θέματα που θα θέσετε εσείς, παίζουν παιχνίδια γνώσεων μεταξύ τους και -εκτάκτως στο αυριανό επεισόδιο- μοιράζουν δώρα. https://www.youtube.com/watch?v=3-REDN9EpDw Το πρώτο επεισόδιο θα ξεκινήσει αύριο Παρασκευή 25 Ιουλίου.
Το δεύτερο θα προβληθεί την άλλη Πέμπτη 31 Ιουλίου.

Με την ανάλογη στήριξή σας η νέα μας σειρά θα συνεχίσει από τον Σεπτέμβριο, μαζί με καλεσμένους, ενώ κάποιο από τα μελλοντικά Game Cafe θα γίνει ανοιχτό προς το κοινό.

Μπείτε στο forum και προτείνετε το θέμα που θέλετε να συζητήσουμε στην επόμενη εκπομπή (ένα θέμα για κάθε αναγνώστη). Επιλέγουμε κάθε φορά 5-7 θέματα και τα συζητάμε.

Keywords
Τυχαία Θέματα