Square Enix Humble Bundle

Thief, Hitman και τέσσερα ακόμα games με μόλις 0.73 ευρώ. Just Cause 2, Deus Ex και αρκετά ακόμα στο πακέτο.

Το Humble Bundle και η Square Enix προσφέρουν 16 συνολικά games στο πρώτο bundle της τελευταίας. Το Humble Bundle είναι πλέον γνωστό ότι σας δίνει πακέτα από games

σε τιμή... χώμα, ενώ ένα μέρος των χρημάτων δίνεται ως δωρεά σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς.

Στο bundle της Square Enix μπορείτε να αποκτήσετε για PC σχεδόν τζάμπα (ή με μόλις 0.73 ευρώ για τα Steam keys) γνωστά και αξιόλογα games όπως τα Thief, Daikatana, Mini Ninjas, Hitman: Codename 47 και το Hitman 2: Silent Assassin. Πληρώνοντας τον μέσο όρο (που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στα 8 δολάρια, δηλαδή 5.9 ευρώ) θα πάρετε επιπλέον και τα Deus Ex: Invisible War, Deus Ex: The Fall, Hitman Absolution, Nosgoth Veteran Pack, Battlestations: Midway και άλλους τίτλους που θα ξεκλειδωθούν σύντομα.

Τέλος, αν δαπανήσετε 14.99 δολάρια (11 ευρώ) θα αποκτήσετε συνολικά τουλάχιστον 16 games. Τα επιπλέον games που προστίθενται είναι τα Deus Ex: Human Revolution Director's Cut, Just Cause 2, Lara Croft and the Guardian of Light, Deus Ex: Game of the Year Edition και το Kane &Lynch 2: Dog Days.

Οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί που θα λάβουν τα χρήματα από τις πωλήσεις των bundles είναι η GamesAid και η Make A Wish.

Μπορείτε να αποκτήσετε το Square Enix bundle μέσα από το επίσημο site του Humble Bundle. Η προσφορά θα ισχύει για 13 ημέρες ακόμα, δηλαδή έως τις 5 Αυγούστου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις που αφορούν προσφορές όπως τις καταγράφει το GameWorld.

Keywords
Τυχαία Θέματα