DotA 2 International 2014: Πέντε εκατομμύρια δολάρια στη νικήτρια ομάδα

Οι Newbee πρωταθλητές. Σχεδόν 11 εκατομμύρια δολάρια μοιράστηκαν συνολικά!

Το International Tournament του DotA 2 που διεξήγαγε η Valve στο Σιάτλ στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου έφτασε στο τέλος του και πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Newbee, μια ομάδα από την Κίνα.

Η Newbee, που αποτελείται από τους Chen "Hao" Zhiha, Zhang "Mu" Pan, Zhang

"xiao8" Ning, Wang "Banana" Jiao και Wang "Sansheng" Zhaohui, νίκησαν τους ViCi Gaming στον τελικό και κέρδισαν 5.028.174 δολάρια, δηλαδή πάνω από 3.700.000 ευρώ. Οι ViCi δε πρέπει να έμειναν παραπονεμένοι, αφού έφυγαν από το τουρνουά βάζοντας στην τσέπη 1.475.660 δολάρια (σχεδόν 1.100.000 εκατομμύρια ευρώ). Συνολικά μοιράστηκαν στους φιναλίστ κοντά στα 11 εκατομμύρια δολάρια, ποσό το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ σε τουρνουά eSports!

Δείτε τους πέντε τελικούς αγώνες του Grand Final μεταξύ των Newbee και ViCi Gaming, καθώς και την απονομή στο βίντεο παρακάτω:

{youtube}glrOfD_W-gM|500|300{/youtube}

Μπορείτε να δείτε ξεχωριστά τους αγώνες σε βίντεο ή σε ingame replay για το DotA 2 μέσα από το επίσημο site του παιχνιδιού. Διαβάστε το review του DotA 2 και συζητήστε όλα τα νέα του παιχνιδιού στο αντίστοιχο forum topic.

Keywords
Τυχαία Θέματα