Active Soccer 2

Indie "ποδοσφαιράκι" εμπνευσμένο από τα Sensible Soccer και Kick Off 2.

Η Fox Software που στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει Sports τίτλους για PC, mobile συσκευές και το Nintendo DS, ανακοίνωσε

ότι αναπτύσσει το Active Soccer 2, το οποίο θα ακολουθήσει τα χνάρια κλασικών Sports games όπως το Sensible Soccer και το Kick Off 2.

Σύμφωνα με την εταιρεία ανάπτυξης, το Active Soccer 2 θα είναι ένα Arcade παιχνίδι ποδοσφαίρου που θα συνδυάζει την κλασική φόρμουλα των παλιών Soccer games με την top-down κάμερα με μοντέρνα γραφικά. Θα περιλαμβάνει 800 ομάδες και πάνω από 21.000 παίκτες, οι οποίοι θα διαθέτουν ξεχωριστά στατιστικά ο καθένας και η κίνησή τους θα γίνεται σε 360 μοίρες. Όσον αφορά τα modes, θα υπάρχει τόσο singleplayer Career. όσο και multiplayer με έως οκτώ παίκτες, ενώ θα περιλαμβάνεται και competition editor για να δημιουργείτε τα δικά σας πρωταθλήματα.

Το soundtrack έχει αναλάβει ο Chris Hulsbeck, ο οποίος έχει δημιουργήσει μουσική μεταξύ άλλων για τα Turrican και το The Great Giana Sisters για τον Commodore 64, ενώ η πιο πρόσφατη δουλειά του ήταν η σύνθεση μουσικής για το Giana Sisters: Twisted Dreams που κυκλοφόρησε για PC, Xbox 360, PS3 και Wii U.

Σύντομα αναμένεται να γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του Active Soccer 2, αλλά και οι πλατφόρμες στις οποίες θα γίνει διαθέσιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα