Το Cybepunk 2077 θα έχει αρκετά online στοιχεία

[Ενημέρωση] Η CDPR ξεκαθαρίζει την κατάσταση και καθησυχάζει τους φίλους της.

Αν και ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το Cyberpunk 2077, ο Adam Kiciński, CEO της CD Projekt, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι το παιχνίδι θα περιέχει online στοιχεία, γιατί αυτά θα το βοηθήσουν να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ως εμπορική επιτυχία. Πιο συγκεκριμένα, στη συνέντευξή του στη πολωνική ιστοσελίδα επενδύσεων Strefa

Inwestorow, το "αφεντικό" της CD Projekt αναλύει τους τομείς του Witcher 3 που καλείται να βελτιώσει ο επόμενος τίτλος του studio.

Σύμφωνα με τον Kiciński, το Witcher 3 ήταν μία επιτυχία για τη CD Projekt και είναι ευχαριστημένοι με την πορεία του, ωστόσο απέχει αρκετά από τα ρεκόρ άλλων τίτλων και για αυτό ο στόχος της ομάδας είναι το Cyberpunk να γίνει ακόμη πιο επιτυχημένο εμπορικά. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κόστος ανάπτυξης του Witcher 3, το οποίο απέφερε πολλαπλάσια κέρδη, και υποστήριξε ότι το κόστος για την ανάπτυξη του Cyberpunk είναι αρκετά μεγαλύτερο, ωστόσο δεν ανέφερε συγκεκριμένο ποσό, παρά μόνο ότι ο στόχος για της πωλήσεις του είναι αρκετά υψηλότερος. Παράλληλα τόνισε ότι το κόστος ανάπτυξης κάθε τίτλου ενδιαφέρει αρκετά το studio καθώς είναι μέρος της φιλοσοφίας του.

Όταν ρωτήθηκε για τη πιθανότητα ο τίτλος να έχει multiplayer, απάντησε πως το online είναι απαραίτητο για να έχει διάρκεια η εμπορική επιτυχία ενός τίτλου. Ο Kiciński τόνισε ότι ήδη έχει αποκαλυφθεί πως ο τίτλος θα έχει online στοιχεία. Εδώ αξίζει να σημειωθεί, ότι στο παρελθόν η CD Projekt είχε επιβεβαιώσει ότι ο τίτλος θα υποστηρίζει την Seamless Multiplayer τεχνολογία της, η οποία αφορά μοναδικούς multiplayer μηχανισμούς, όπως η δυνατότητα να βρίσκονται αντίπαλοι, να δημιουργούνται game sessions και να υποστηρίζονται διάφορα multiplayer modes.

Μέσω του παρακάτω player μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη του Adam Kiciński, με αγγλικούς υπότιτλους.

[Ενημέρωση]

Μετά την έντονη ανησυχία που υπήρξε ανάμεσα στους φίλους του δημοφιλούς studio για το ενδεχόμενο να αλλοιωθεί η single player εμπειρία -για την οποία το κοινό έχει λατρέψει τους τίτλους της CD Projekt- στο Cyberpunk 2077, για χάρη υψηλότερων κερδών και της μεγαλύτερης εμπορικής επιτυχίας που μπορεί να επιφέρει ένας τίτλος "υπηρεσία", το studio μέσα από μία απάντηση σε ένα δημοσίευμα στο Twitter έδωσε τέλος στις όποιες ανησυχίες.

Πιο συγκεκριμένα, στην απάντησή της η CDPR τονίζει ότι το Cyberpunk 2077 θα είναι ένας RPG τίτλος ανοιχτού κόσμου με έμφαση στην ιστορία, με "τεράστιο" single player περιεχόμενο. Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι πρόκειται για έναν τίμιο τίτλο χωρίς "ανοησίες", όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του The Witcher 3, αφήνοντας τις πολιτικές απληστίας για άλλα studio.

.@PrettyBadTweets Worry not. When thinking CP2077, think nothing less than TW3 — huge single player, open world, story-driven RPG. No hidden catch, you get what you pay for — no bullshit, just honest gaming like with Wild Hunt. We leave greed to others.

— CD PROJEKT RED (@CDPROJEKTRED) November 19, 2017

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα