Τα COD points επιστρέφουν στο WWII

Επί πληρωμή περιεχόμενο για ακόμα ένα παιχνίδι της σειράς.

Η Activion ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των COD points, το σύστημα με το οποίο οι παίκτες μπορούν να προβούν σε microtransactions μέσα στο παιχνίδι με αντάλλαγμα πραγματικά χρήματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα COD points θα ενσωματωθούν στο παιχνίδι στις 21 Νοεμβρίου. Μάλιστα, η αρχική ιδέα της εταιρίας ήταν να τα διαθέσει νωρίτερα, όμως, μετά από το προβληματικό launch του παιχνιδιού

αποφάσισε να μεταβάλει την ημερομηνία.

As an update to an earlier announcement, the COD Points live date has been shifted to November 21. As a digital edition owner, your bonus of 1,100 CP will be awarded at that time. Thank you for your patience.

Activision Support (@ATVIAssist) November 14, 2017

Επιπλέον, την προηγούμενη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως το Call of Duty: WWII σημείωσε διπλάσιες πωλήσεις κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του σε σχέση με τον προκάτοχό του, το Call of Duty: Infinite Warfare. Τέλος, η επιστροφή στο Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να πετύχει αριθμούς ρεκόρ στους ταυτόχρονα συνδεδεμένους παίκτες σε κονσόλες υφιστάμενης γενιάς και PC.

Την άποψη μας για τον νέο τίτλο της Sledgehammer μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

ps4pcxbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα