Νέο studio από την Ubisoft με έδρα το Βερολίνο

Αρχικά, για ενίσχυση στην ανάπτυξη της σειράς Far Cry.

Η Ubisoft αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για το άνοιγμα (αρχές του 2018) ενός νέου studio ανάπτυξης με έδρα το Βερολίνο της Γερμανίας, το οποίο θα επικεντρωθεί σε μερικά από τα μεγάλα IP που έχει στο χαρτοφυλάκιό της η εταιρεία, αρχής γενομένης με τη σειρά Far Cry. Το studio

θα ονομάζεται Ubisoft Berlin, θα δίνει αναφορά κατευθείαν στον Benedikt Grindel –Managing Director της Ubisoft Blue Byte- με επικεφαλής του νέου studio να έχει οριστεί ο Istvan Tajnay, ο οποίος ανήκε στο δυναμικό της Blue Byte από το 2012. Το Ubisoft Berlin είναι το τρίτο studio που ανοίγει η εταιρεία στη Γερμανία, ακολουθώντας τα Blue Byte studio με έδρα το Düsseldorf και Mainz.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Tajnay, ανέφερε ότι είναι ενθουσιασμένοι που ανοίγουν τις πόρτες του Ubisoft Berlin και που θα εργαστούν επάνω στη σειρά Far Cry μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Ubisoft. Και συνέχισε λέγοντας ότι κατά το πρώτο έτος λειτουργίας του studio θα δημιουργηθεί μια βασική ομάδα 50 ατόμων από όλες τους τομείς, ενώ αυτή την περίοδο βρισκονται σε διαδικασία στελέχωσης των παραπάνω θέσεων, με την υποδοχή μέχρι στιγμής να είναι πολύ θετική από υποψήφιους πολύ υψηλού επιπέδου.

Θυμίζουμε ότι ο επόμενος τίτλος της σειράς Far Cry θα είναι το Far Cry 5, το οποίο θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 27 Φεβρουαρίου 2018.

Keywords
Τυχαία Θέματα