Λεπτομέρειες για το Immortal: Unchained της Toadman Interactive

Ένα shooter με επιρροές από τη σειρά Souls.

Η Toadman Interactive, μέσω του game designer Sebastian Thor, ανακοίνωσε τα πρώτα στοιχεία για το νέο τίτλο που ετοιμάζει. Ο εν λόγω τίτλος θα έρθει με την ονομασία "Immortal: Unchained" και έχει ως πηγή έμπνευσης τα παιχνίδια Souls. Όπως ομολογεί ο Thor,

αυτός και οι συνάδελφοί του είναι μεγάλοι οπαδοί της σειράς Souls, και για αυτό το λόγο αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δικό τους "Souls", βάζοντας μια δική τους πινελιά, και η πινελιά είναι ότι αποφάσισαν το κάνουν ένα shooter με πολλά όπλα.

Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Immortal: Unchained θα είναι ένα hardcore action-RPG ,που θα διαδραματίζεται σε ένα σκοτεινό sci-fi κόσμο και θα συνδυάζει τα στοιχεία ενός third person action shooter με τα στοιχεία ενός hardcore RPG, προσφέροντας μάχες σε κοντινή και μέση απόσταση. Βασικοί πυρήνες του gameplay θα είναι η συνεχής κίνηση του παίχτη, η σωστή κατεύθυνση επίθεσης και το σωστό dodge, που και τα τρία θα είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση και τη νίκη. Φυσικά, όπως συμβαίνει και με τους υπόλοιπους Souls τίτλους, οι παίκτες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να πεθαίνουν συχνά, αλλά η ικανοποίηση που θα αισθάνονται όταν καταφέρουν να αποφύγουν μια επίθεση ενός εχθρού θα αξίζει τον κόπο.

Μετά το τέλος του άρθρου, θα βρείτε τις πρώτες εικόνες και το announcement trailer για το Immortal: Unchained.

Περισσότερα για το Immortal: Unchained μπορείτε να βρείτε εδώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα άτομα που έχουν επιμεληθεί την ιστορία του τίτλου, συναντάμε ονόματα όπως αυτά των Anne Toole (The Witcher) και Adrian Vershinin (Killzone: Shadow Fall, Battlefield: 1).

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα