Νέο trailer για το Middle-Εarth: Shadow of War

Τα τέρατα της Μέσης Γης επιστρέφουν.

Κατά τη διάρκεια του Xbox pre-Gamescom livestream, η Monolith Productions και η Warner Bros. Interactive Entertainment έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το πλέον αναμενόμενο παιχνίδι τους, το Middle-earth: Shadow of War.

Το εν λόγω

trailer μάς φέρνει σε επαφή με τα τέρατα που ο Talion, παρέα με τον Celembribor, αναμένεται να συναντήσουν στο διάβα τους, συμπεριλαμβανομένων των Uruk, Ghouls, των ιπτάμενων πλασμάτων που χρηισμοποιούν τα Nazgul και, του πλεόν χαρακτηριστικού πλάσματος, Balrog. To trailer επιπλεόν περιλαμβάνει μερικές σκηνές δράσης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει περισσότερα για την ιστορία ή το gameplay του παιχνιδιού.

Σε άλλα νέα, το παιχνίδι αναμένεται να λανσαριστεί σε bundles, παρέα με το Xbox One S. Τα πακέτα θα περιλαμβάνουν το παιχνίδι παρέα με το Xbox One S χωρητικότητας 500 GB ή 1 ΤΒ ανττίστοιχα, χωρίς να πρόκειται για κάποια συλλεκτική κοσνόλα ή κάποιο συλλεικτικό χειριστήριο, ενώ τα bundles θα γίνουν διαθέσιμα την ίδια μέρα με το παιχνίδι.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer του παιχνιδιού στον player που ακολουθεί. Υπενθυμίζουμε πως το Shadow of War αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα