UK charts: Ατελείωτη η αγάπη του κόσμου για τον Crash

H Sega δηλώνει ότι η πρωτιά θα έπρεπε να ανήκει στο Sonic Mania.

Ακόμη μία εβδομάδα, ακόμη μία πρωτιά για το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy στη λίστα των τίτλων με τις περισσότερες πωλήσεις στα καταστήματα της Μεγάλης Βρετανίας. Η remaster συλλογή των τριών κλασικών παιχνιδιών πλέον μετράει επτά εβδομάδες στη κορυφή της λίστας και αν συνεχίσει με αυτό το ρυθμό, σύντομα θα απειλήσει να κλέψει

τον τίτλο του πιο πετυχημένου αποκλειστικού για PlayStation 4 τίτλου, από το Horizon Zero Dawn. Στις υπόλοιπες θέσεις τις δεκάδας υπήρξαν κάποιες -μικρές- διαφοροποιήσεις, αφού το Agents of Mayhem των δημιουργών της σειράς Saints Row και της Deep Silver πραγματοποιώντας ένα χλιαρό launch βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Το Grand Theft Auto V επέστρεψε στη 2η θέση της λίστας, ενώ παρούσα στη δεκάδα -για ακόμη μία εβδομάδα- είναι η τριάδα της Bethesda. Τα Mario Kart 8 και Splatoon 2 συνεχίζουν να εκπροσωπούν το Nintendo Switch στη λίστα, ενώ το Forza Horizon 3 είναι ο μοναδικός αποκλειστικός τίτλος της Microsoft που κατάφερε να βρεθεί στη δεκάδα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένας ακόμη τίτλος αφιερωμένος στους νοσταλγούς του παρελθόντος και αυτός δεν είναι άλλος από το Sonic Mania. Δυστυχώς το Sonic Mania, το οποίο πήρε πολλές θετικές κριτικές από τα μέσα, διατίθεται μόνο ψηφιακά και για αυτό δεν κατάφερε να βρεθεί στη συγκεκριμένη λίστα, με την SEGA να δηλώνει στο GamesIndustry.biz ότι αν λαμβάνονταν υπόψιν οι ψηφιακές πωλήσεις, ο Sonic θα βρίσκονταν με μεγάλη διαφορά στη κορυφή.

Αναλυτικά η δεκάδα:

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (Activision)Grand Theft Auto V (Rockstar)Fallout 4 (Bethesda)Agents of Mayhem (Deep Silver)Mario Kart 8 Deluxe (Nintendo)Doom (Bethesda)Dishonored 2 (Bethesda)Tom Clancy's Rainbow Six: Siege (Ubisoft)Splatoon 2 (Nintendo)Forza Horizon 3 (Microsoft)

pcps4xbox oneswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα