Το Final Fantasy XV έρχεται και στο PC

Συνοδευόμενο από οπτικές βελτιώσεις.

Η Square Enix ανακοίνωσε σήμερα, στα πλαίσια της Gamescom 2017, πως το Final Fantasy XV θα κυκλοφορήσει και για υπολογιστές, νωρίς το 2018, ως "Final Fantasy XV Windows Edition". Η συγκεκριμένη έκδοση υποστηρίζεται από τη Nvidia και είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Nvidia GameWorks, η οποία περιλαμβάνει

διάφορα, σχετικά εργαλεία, ούτως ώστε να παρέχει την καλύτερη οπτική εμπειρία, με επιλογές 4Κ, 8Κ και HDR10, αλλά και με επιπρόσθετες ρυθμίσεις, που θα βελτιώνουν στο βέλτιστο τον τίτλο.

Εκτός αυτού, το παιχνίδι υποστηρίζεται και από την Geforce Experience, η οποία με τη σειρά της παρέχει διάφορα εργαλεία, όπως την καταγραφή βίντεο. Επιπλέον, θα υπάρχει και λειτουργία για αποθήκευση εικόνας από το παιχνίδι, σε HDR ποιότητα, ενώ δεν θα απουσιάζει και η λειτουργία share μεταξύ διάφορων συσκευών και δικτύων social media.

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το Final Fantasy XV είναι ήδη διαθέσιμο για PlayStation 4 και Xbox One, ενώ η έκδοση για PC προορίζεται να κυκλοφορήσει νωρίς το 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό trailer, για την καινούργια έκδοση του πιο πρόσφατου κεφαλαίου της δημοφιλούς RPG σειράς.

ps4pcxbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα