Νέο trailer για το Assassin's Creed: Origins (UPDATE)

Εικόνες από αρχαία Αίγυπτο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Tύπου της Microsoft, η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλάισια της Gamescom, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer για το πιο πρόσφατο κεφάλαιο της ιστορικής action adventure σειράς, Assassin's Creed: Origins.

Στο

νέο, CGI trailer, η Ubisoft δεν αποκαλύπτει πολλά στοιχεία για το περιεχόμενο και το gameplay του παιχνιδιού. Ωστόσο, μας δίνει μια πρώτη γεύση από την καθημερινότητα του λαού της αρχαίας Αιγύπτου τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ενώ κατά τη διάρκεια του trailer παρελαύνουν ιστορικές προσωπικότητες όπως η Κλεοπάτρα και ο Ιούλιος Καίσαρας, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς ότι κατά τη διάρκεια της ιστορίας θα έρθουμε σε επαφή με αυτούς τους ηγέτες, με άμεσο ή και έμμεσο τρόπο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer στον player που ακολουθεί. Για την ώρα, θυμίζουμε πως το Assassin's Creed: Origins είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 27 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους.

UPDATE 22/08/2017: H Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα ακόμα ένα trailer, με τίτλο Game of Power. To νέο CGI trailer επικεντρώνεται περισσότερο στην ιστορία του παιχνιδιού και επιβεβαιώνει την επαφή του πρωταγωνιστή με τις προαναφερθείσες ιστορικές μορφές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο παρακάτω.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα