Ανακοινώθηκε το Attack on Titan 2

Teaser trailer και screenshots.

Με σχετική ανακοίνωσή της, η KOEI TECMO γνωστοποίησε την κυκλοφορία του Attack on Titan 2, τη συνέχεια του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2016 και που βασίζεται στη δημοφιλή ιαπωνική σειρά manga και anime Shingeki no Kyojin.

Σύμφωνα με την ΚΟΕΙ TECMO, το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Omega Force, το στούντιο που έδωσε στην κυκλοφορία και το Attack on Titan:

Wings of Freedom, το οποίο και κυκλοφόρησε στο Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation VITA και ηλεκτρονικούς υπολογιστές πριν από περίπου έναν χρόνο. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018, με τους παίκτες να χρησιμοποιούν για ακόμα μια φορά το Omni-Directional Manoeuver Gear, πολεμώντας κατά μέτωπο τους αδηφάγους Τιτάνες που απειλούν να εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα.

Η KOEI TECMO δεσμέυτηκε να αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι (όπως ημερομηνία κυκλοφορίας και πλατφόρμες) στο άμεσο μέλλον. Για την ώρα, μπορείτε να δείτε τα πρώτα screenshots που δόθηκαν στη δημοσιότητα και να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser trailer στον player που ακολουθεί.

Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα