Η νέα BMW M5 αποκαλύπτεται μέσω του Need for Speed Payback

Και έρχεται αμέσως αντιμέτωπη με τα όργανα του νόμου.

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η Ghost Games στους φίλους της σειράς Need for Speed και της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας BMW. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Electronic Arts στα πλαίσια

της φετινής έκθεσης Gamescom, αποκαλύφθηκε η νέα BMW M5 μέσω ενός trailer για το Need for Speed Payback. Η νέα BMW Μ5 θα κυκλοφορήσει στην αγορά την ερχόμενη άνοιξη, όμως οι κάτοχοι του νέου μέλους της σειράς Need for Speed θα έχουν την ευκαιρία να την οδηγήσουν, να τη παραμετροποιήσουν και να τη χρησιμοποιήσουν σε αγώνες και σε καταδιώξεις από την αστυνομία, όπως φαίνεται και στο trailer, αρκετούς μήνες νωρίτερα μέσω του νέου τίτλου της σειράς.

Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο, με 600 ίππους και 750Nm ροπής, το οποίο κάνει χρήση του νέου M xDrive συστήματος τετρακίνησης. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η BMW επιλέγει να αποκαλύψει ένα νέο της μοντέλο με αυτό το τρόπο, με τον Hildegard Wortmann, αντιπρόεδρο του BMW Brand, να δηλώνει ενθουσιασμένος που η εταιρία ανοίγεται σε ένα νέο ψηφιακό -όπως το χαρακτηρίζει- κοινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγους μήνες νωρίτερα μία άλλη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η Porsche, παρουσίασε -με έναν παρόμοιο τρόπο- τη νέα 911 GT2 RS, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Microsoft στην έκθεση Ε3.

Το Need for Speed Payback αναμένεται να γίνει διαθέσιμο για PlayStation 4, Xbox One και ηλεκτρονικούς υπολογιστές στις 10 Νοεμβρίου του τρέχοντος έτους, με όσους προτιμήσουν την Deluxe έκδοση να έχουν πρόσβαση στον τίτλο τρεις μέρες νωρίτερα.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα