"Η σειρά Final Fantasy θα συνεχίσει να εξελίσσεται"

Υπόσχεση από τον πρόεδρο της Square Enix.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς Final Fantasy κυκλοφόρησε στις 18 Δεκεμβρίου του (μακρινού) 1987, κάτι που σημαίνει πως η σειρά ετοιμάζεται να γιορτάσει σε λίγες μέρες την 30ή επέτειό της. Αναμφισβήτητα, η σειρά Final Fantasy έχει γνωρίσει πολυάριθμες μεταβολές και μετατροπές στο gameplay της, έχοντας υποδεχτεί τίτλους με gameplay που βασίζεται σε turn-based μάχες αλλά και σε μάχες με πιο action

προσανατολισμό, με παιχνίδια που στηρίζονται σε single player εμπειρίες αλλά και καθαρόαιμα MMORPGs παιχνίδια.

Ωστόσο, παρά τις όποιες μεταβολές που έχουν συντελεστεί τα τελευταία χρόνια, η σειρά προτίθεται να συνεχίσει να εξελίσσεται, τουλάχιστον σύμφωνα πάντα με τον CEO της Square Enix, Yosuke Matsuda. Ο διευθύνων σύμβουλος της Ιαπωνικής εταιρείας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ιαπωνικό περιοδικό Weekly Famitsu, δήλωσε τα εξής για τη σειρά και για τα τριακοστά της γενέθλια:

"Θα ήθελα, δράττοντας της ευκαιρίας, να ευχαριστήσω όλους τους φαν της σειράς Final Fantasy. Είμαι πολύ ευχαριστημένος να βλέπω τον κόσμο να εξακολουθεί να αγαπά τη σειρά, ύστερα από 30 ολόκληρα χρόνια. Εκ μέρους της εταιρείας θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μας και να ανακοινώσω πως ετοιμάζουμε πολλά events, στα πλαίσια πάντα αυτής της επετείου. Επιπλέον, από τη στιγμή που θα συνεχίσουμε να εξελίσσουμε τη σειρά, ξεκινώντας να εργαζόμαστε από τη νέα χρονιά, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το συνεχόμενο και αμείωτο ενδιαφέρον για τη σειρά Final Fantasy."

Αυτή τη στιγμή δύο τίτλοι Final Fantasy μονοπωλούν το ενδιαφέρον των παικτών. Πρόκειται για το Final Fantasy XIV, το MMORPG παιχνίδι της σειράς που πρωτοκυκλοφόρησε το 2010 και το Final Fantasy XV, το οποίο κυκλοφόρησε πρίν από έναν χρόνο και το οποίο θα υποστηρίζεται από την Square Enix μέχρι το 2018 με νέο περιεχόμενο για τους παίκτες. Με το μέλλον να διαγράφεται λαμπρό για τη σειρά, μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή της στο επόμενο, μεγάλο παιχνίδι.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα